kalkandereden selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selam kalkandere motorsikletciler dernek başkanı olarak butun motosikletçi arkadaşları sevgi ile selamlıyorum rizenin kalkandere ilçesinde her yılın mayıs ayının 2. haftası yapılmakta olan motosiklet şenliğine sizleride davet ediyoruz teknik bilgi için 04643313770 herkes davetlidir yemek yatak konusunda yardımcı olunacaktır

camciali aramıza hoşgeldin. bu mesajını tanışma bölümüne yazman gerekirdi. bundan sonra mesaj yazarken daha dikkatli olursan iyi olur. :king:

Hosgeldin...

danger0, Aslinda haklisin ama,
her yılın mayıs ayının 2. haftası yapılmakta olan motosiklet şenliğine sizleride davet ediyoruz teknik bilgi için 04643313770 herkes davetlidir yemek yatak konusunda yardımcı olunacaktır
cumlesi nedeniyle burada kalsa daha iyi olacak. :)

danger0' Alıntı:
camciali aramıza hoşgeldin. bu mesajını tanışma bölümüne yazman gerekirdi. bundan sonra mesaj yazarken daha dikkatli olursan iyi olur. :king:

bunlari eklersek durum biraz kurtulur mu ne dersin? :)

soz konusu bulusmanin 2003 karelerinden;

01.jpg

08.jpg

09.jpg

13.jpg

14.jpg

16.jpg

17.jpg

19.jpg

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
camciali, şenlik hakkında daha detaylı bilgileri buraya yazarsan sevinirim

selam bu sitede yenı olduğumdan bazı zorluklar yaşiyabilirim işallah zamanla bunları aşarız gezi hakkında bılgılerı ozetlemek gerekirse turkıyede ilki yapılan bu gezimız rize kalkanderede sabah bayrak toreniyle başlar start verilir rizenin ikizdere kazasında cay molası var 15 km sonra yemek molası veriyoruz orda horonlar ve eylenceden sonra 2640rakıamlı ovit dağına çikiyoruz ordada kar uzerınde güreşler seyrettikten sonra rize erzurum il sınırında ispirli motorcu arkadaşlar bizi karsılıyor ordan ispıre geçiyor belediyenin onunde kısa bı konuşmadan sonra ispir belediyesi tarafından ağırlanıyoruz bu gezımız dosluk adına hem motorcuları bırleştırmek hemde yoremızı tanıtmak amacıyla yapılıyor yaklaşik 6 yıl once 3 motorla başlıyan gezımız 150 motora ulaşmıs bu senede katılımın daha fazla olmasını beklıyoruz pakurumuz toplam 200 km olup motorculara o gun guzel bı anı yaşatmaya canla başla uğraşiyoruz bu yıl sesımızı duyurabıldığımız tum motorcu arkadeşlarımızı aramızda gormek onlarla tanışmak kaynaşmak istıyoruz
burdakı doğayı bu ınsanların butun motorcu arkadaşlara tanıtmak mısafır perverlığımızı onlarla yaşamak istıyoruz seyır dışından gelecek motorcu arkadaşları yemekli yataklı ağırlıyoruz daha detayli bilgı için 04643313770 nolu teli arıyabılır deyerli arkadaşlarım zamanınızı
aldım hakkınızı helal edın ben ve bu gezıye emeyı geçen tum arkadaşlarım adına kalkandere motorsikletciler derneğı başkanı olarak hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum

not:resimler için murat kızak kardeşimize (endurocu) teşekür ediyorum

G

Guest

Dostum Camcıali,

Kalkandere Cemaati'nize çok selam. Faaliyetlerinizin medyatik ve gür ses getirir bir faaliyet olması için Kalkandere'deki motorcu camiasının belli karizmadaki bir motor grubunun aynı örnek teşkil edecek şekilde Kalkandere'yi simgeleyen akıl dolu bir custom grafiğini grup motorlarına uygulayarak sesinizi daha iyi duyuracağınıza inanıyorum ve bunu size öneriyorum. Tabii ki bu grup daimi beraber dolaşsa çok daha etkileyici olur. Bu konuda bilgi almak istersen sana telefonun kadar yakınım.

Menülere hamsi yemeklerini de ekleseniz iyi olur!!

Can Yücel
Airbrush Ressamı
[email protected]
GSM: 0535 656 07 26

Orijinal custom %100 airbrush uygulamasıdır. Taklitlerinden sakınınız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar