anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Haber ve Duyurular > Duyurular

mt izmir gülbahce gezisi resimleri

Bu konuya 7 cevap yazıldı 2060 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#1)
bur-k@

bur-k@ - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: şu sıralar akbile alışıyor..bide tabanway 2.0 gtxr
Kan Grubu: B Rh+
mt izmir gülbahce gezisi resimleri - 20-06-2006, 00:24 AM

yazımıza başlamadan önce büyük üstat MUSTAFA abiye benim kahrımı cektiği için cok teşekkür ederim sen olmasaydın valla gelemezdim mustafa abi. saat 17:00 da mustafa abilerin mekana gittik. benm motoru onun garaja bıraktık. neyse hazırlanıp yola cıktık. yanlız ben buraları atladım resim cekmeyi unutmuşum heyecandan
şu gördüğünüz bisan senatör ve yanındaki mustafa abi

oda ne bir motor mustafa abinin arkadaşı geldi ruhsatını unutmus

neyse yola cıktık narlıdere'de yem aldım balık tutcam diye tabi marko abide aldı devam ettik yolumuza yolda cay bahcesinde durduk sohbete bir dalmışız hava kararmak üzere neyse devam ettik ilerde CANDARMALAR kimlik kontrolü yapıyorlar herkes verdi bende kimlik yok ruhsatın içinde kalmıs ruhsatı da yanıma almamıstım dedim MIÇTIK adamlar alacak bizi ER yanıma geldi kimlik dedi! ben cantama bakıyorum yokluyorum (hepsi numara ) tüh dedim evde kalmıs! neyse gitti komutanına söyledi bizi orda 25-35 dk beklettiler neyse birdaha olmasın diyip hayırlı yolculuk dilediler gülbahceye vardık sofra kuruldu
en kötü günümüz böyle olsun

bide böyle olsun

gece oldu efendim ben ,fevzi abi, çağatay abi balık tutmaya gittik gecenin 3 ünde arkamızdan da bekçi la adam almıs eline feneri bize tutup duruyor neyse iskelede takıldık yarım saat balık yok başka iskeleye gittik kayığa girdik bir tane yattık içine uykum bir gelmiş anlatamam neyse burda da balık yok kalktık geri geldik. cadırlarımıza girdik bize geceye zindan edip uykumuzu kacıran ÇAĞATAY abiye tşk ederiz uykumuzun içine ..... yaptı
fevzi abi ise çağatay abiyi susturmak için cadırda HALKAPINARDAN NAMELER adlı ninnisiyle çağatay abiyi uyuttu
ben şafak vakti kalktım baktım ahmet dısarda neyse ben balığa kactım ahmet gelmedi 2 tane yakaladım gülbahcede balık kalmamış be yaw
balık ile fotolarım egelimde bak bedri koy unutma haaa
sabah oldu kalktık marko abi bir olay yakalamıstı

MT İZMİR belgeseli

kahvaltı yapıldı ordan AYIBALIĞI TESİSLERİNE gidilmek üzere yola cıkıldı. virajlı karaburun yollarında mustafa abi suzuki gs 500 ile şov yaptı 80-90 km hızla virajlara yatarak girdi hem korku hemde zevk yaşadım manyak bişi yaww unutmdan biz geride kaldık benzin almak için kimseler farkına varmadı aynanıza arada bir bakın arkanızdaki ridersı kollayın
sonunda geldik ilk kare

bir doğa harikası

ordan kopan taş

burdan 3 resim yukarıdaki resimde karşı tarafa gectik burda çağatay emmi ile onur emmi bizi havlu yolu ile komando usulü yukarı cekti
işte erlerimiz

özel istek

milleti cekmekten kendimi unuttum

ve şov başlar yanlız burdan bende atladım bir gaz almısım ki karaburundan alsancak a yüzerek giderdim valla beni atlarken cekin demeyi unutmusun
tenten 35

bu ikinci atlayışın hazırlanısı

ve bir daha

çağatay emmi işi sağlama alıyor

bir güzellik daha

atladığımız yer manyak bir zevk atladım ordan biliyorum

mustafa abi yunanista na doğru demir almış

yeni üyemiz shanimoğlu serhat abi cadır için tşk ederiz motorun da cok güzel manyak kacıyor valla

işte gazman fevzi abi manyak biri ucarak denize giriyor artı ybr 125 ile virajlara yatıyor hemde nasıl bir görseniz abi aman dikkat manyak kullanıyon motoru zati

yolda wallece-magicoshorte-abi öteki abinin nickini unuttum özür karşılaşıyoruz cay içmek için duruyoruz ve bir ses kaza oldu bir baktık bir motorcu gezgin kaza yapmıs ciddi bişey yok allahtan hata anayola cıkan sahin marka araçta onu da aramıza aldık resim cekmedim adam kaza yapmıs resim cekmek ayıp olur diye düşündüm
mustafa abi kaskını cıkartırken

ve hareket ediş

şimdilik bu kadar yatmam lazım yarın iş var bu arada cevher döküm bakım onarımdayım mekanik bölümde çalışmaya başladım saat suanda 24:13 kalanı yarın eklerim şimdilik sabıredin ii geceler

ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

Eski
  (#2)
fusur-35

fusur-35 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
20-06-2006, 00:45 AM

Burak kardeşim paylaşım için,sağol hakkaten süper eğlenmişsiniz. valla deniz muhteşem görünüyor,dalasım geldi,allah içinize sindirsin.Bu arada işn de hayırlı olsun. sevgi ve saygılar.

FUSUR-35
Eski
  (#3)
FutureShock

FutureShock - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
20-06-2006, 01:04 AM

Çok güzel bir gezi olmuş.Orda olmak lazımmış

dostum techno demişsin ama bu şarkı arabesk çıktı
Eski
  (#4)
bur-k@

bur-k@ - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: şu sıralar akbile alışıyor..bide tabanway 2.0 gtxr
Kan Grubu: B Rh+
20-06-2006, 06:36 AM

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16358
tüm resimler burada bu topiği modlar kitleyebilir mi?

ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Eski
  (#5)
TenTen35

TenTen35 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
20-06-2006, 07:43 AM

eline sağlık bur-k@ fotolar süper. İşe başladığını bilmiyordum hayırlısı olsun bu arada...
Eski
  (#6)
egelim

egelim - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: honda kınetıc zoom zx 110,honda cbf 150
Kan Grubu: A Rh+
20-06-2006, 08:38 AM

burak keşke yeni konu açmadan baksaydın forumlara şimdi iki başlık oldu işallah moderatörler bu konuyla ilgilenir ayrıca istediğin balıklı resmi ekledim ben

ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım

O ŞİMDİ ASKER 7/3 P. DEVRE
Eski
  (#7)
dostdark

dostdark - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: MONDİAL 151 Racing Scooter +HONDA CBF 150 Karakız
20-06-2006, 18:43 PM

olay budur arkadaşlar
rakılar biralar şaraplar
çağdaş izmir MT ye sevgi ve saygılar

KAMP ADAMLARI
Eski
  (#8)
tmrbaykal

tmrbaykal - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
20-06-2006, 18:52 PM

eveeeeet mt dostları çok iyi eylenmişsiniz gibi gözüküyor .
kıskanmamak elde değil
keşke mesafeler yakın olsada bütül mt illeri hep bir arada olsa.

çok çalışmam lazım çoook.
Etiketler: , , ,

Konu Seçenekleri