evet arkadaşlar cumartesi günü saat 18 de havuzdan çıktım ve direk evden motorumu kaptığım gibi tek başıma yola çıktım ve tam 1 saat te gülbahçeye vardım

bucadan tam 100 km yol gitmişim

Bi baktım egeknn(Kenan),karakız(Burcu),Ömer abi oradalar bu duruma çok sevindim ne kadar kalabalık o kadar eğlence demek

neyse akşam yemeğine başladık balık mangal yapıldı biralar rakılar açıldı,o arada bir baktık Okan abi, Bahtiyar,Çağtay,Onur ve bahtiyarın kardeşi Ahmet geldiler ortam süper oldu

saat gece 1 Fevzi ve Emrah geldiler ortam daha da bi şenlendi ve 20 kişi olduk.

Herkes'in kafa bi dünya oldu ve ben saat gece 4 e geliyordu yattım.

Okan abinin horultularından ve Çağatayın müzipliklerinden pek fazla rahat uyuduğumuz söylenemez ama yinede iyiydi.

Sabah saat 9 da kalktık bir kısmımız ve kahvaltı yapıldı sonra saat 13'de topluca ayıyogi kampına gittik mordoğan'ı geçince geliyor burası

yol çok zevkliydi virajlar falan neyse arkadaşlar denize girdi ben ve Ahmet 2 saat sonra başımıza güneş geçtiği için bunaldık ve kampa geri dönüyorduk ki ben resim çekilelim diye manzarada durdum tam resim çekcem benim motor rüzgardan devrildi

ve sol sinyal kısmı ile sol ayak basılan yerin izası çizildi benim moral tabi sıfır oldu

bu arada kampa geldim ve dinlendikten sonra tek başıma yola çıktım çünkü moral im sıfır olmuştu grup sürüşünü etkilememek için yola tek çıktım ve 1 saat te geri döndüm

Her şey çok güzeldi herkese teşekkürler