Alıntı:
|
tunoka´isimli üyeden Alıntı
Yaw şu motorcular(hemende genellenir)içkiyi amma seviyorlar.İçmek için motor gezilerini takip ediyorlar üstelik motorsuz gelmeyi öneriyorlar...yazık.. yazık...
Motor gezileri yol yapmak ve paylaşımlarda bulunmak içindir.İçkisiz motor muhabbeti yok nerdeyse..PROTESTO EDİYORUM..
Paşam kusura bakma ama dayanamadım..Ellerde içki şişesi resimler felan bu topikleri herkes izliyor ve iyi örnek olduğumuzu sanıyorum!!!.
|

ne demek kusura bakmak...

tam tersine ne kadar memnun oldugumu anlatamam..dikkat edersen sapanca gezisini takiben alkollü ortamlarda olmamaya özen gösteriyorum..ve bu tip muhabbetlere artık mümkün olduğu kadar katılmayacagım..(17 haziran katharsis gecesine alper kardesime söz verdiğim için gidip erkenden ayrılacagımı özellikle belirteyim..)tabiki dozunda olanlara ve asıl amacın "motor ve motorcular" olanları hariç...tabiki içeriz yeriz, ama asıl amacın yemek ve içmek oldugu hiç bir toplantı düzenlemeyeceğim ve katılmayacağım..

evet zamanında bende bu konuda katılımcı olmus olabilirim ama bundan sonra katılmayacagım...
şimdi bundan sonra bu konuda sesler çok yükselecek emin ol..olsun farketmez..bizim gibi düşünenlerle motor ve motorcu muhabbetlerine devam ederiz.. diğer şekilde takılan arkadaşlarımızda saygılarımızı sunarız..
yapacagımız gezilerdeki yeme içmeler sadece motor ve motorculukla alakalı muhabbete vesile olması amaçlı olacaktır..ve başka türlü muhabbet isteyen arkadaşlar lütfen bizimle birlikte olmasınlar..

çünkü kendi adıma ben onlarla birlikte olmayacağım..
sırf bu nedenle siteden sıkılan, yorum yapmak istemeyen vb. konularda dert yanan 17 -18 arkadasım oldu son 1 haftadır. ve bunlar özelden msn den benimle irtibata gecerek bu nedenlerden dolayı siteden sogumaya basladıklarını ifade ettiler..

yazık çok yazık..
herkesin görüşüne saygımız sonsuz..

ancak burası Türkiyenin en buyuk motosiklet sitesi ve insanlar google dahil arama motorlarında türkçe motosiklet yazdıklarında en başta çıkan siteye girince içkili muhabbetler yerine başka şeyler görmek istediklerine eminim..