Yılbaşında bişi yapıyozmuuu :)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:mrgreen: :mrgreen:
evet isteklileri bi görelim :))

.

invent yılbaşında ben büyük ihtimal çalışıyor olucam :joker: ...yoksa burgyi süsler bende katılırdım...birde yılbaşı konvoyu yapardık abartıp :king:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Evet invent yılbasında bişiler yapalım :thumleft:
jess, yılbaşının motorsuz geçirirsek butun sene motorsuz kalmayız degil mi :santa:

Skullhunter' Alıntı:
jess, yılbaşının motorsuz geçirirsek butun sene motorsuz kalmayız degil mi :santa:
Ben yılbaşı akşamı motorun üstünde oturucam valla ne olur ne olmaz :cherry:

Danger bende bi fazer arıyorum yılbaşında üsütüne oturmak için :king:

güzel olurda belki evde PTT yapabilirim :mrgreen:
Malum yılbaşı diye olmadık yerler olmadık fiyatlar çeker şimdi :king:
yılbaşından önce de bişiler yapabiliriz millet. :farao:

.

skull, yok öyle bişey ya, kim atmış öyle gereksiz bir düşünceyi ya :tongue: inanmayın arkadaşlar :king:
bu arada murat bence süper bir fikir, yılbaşı öncesi bişiyler yapalım...bize hergün bayram gerçi hehe!

mesela bu pazar hava güzel olursa şööle motorlu motorlu bi gezi yapalım yemek yiyelim di mi jess (invent, murrat) :cherry:
Hava güzel olmazsa da murrat alır bisi 206sıyla, bi binelim bakalım nası gidiomuş :)

safrane' Alıntı:
mesela bu pazar hava güzel olursa şööle motorlu motorlu bi gezi yapalım yemek yiyelim di mi jess (invent, murrat) :cherry:
Hava güzel olmazsa da murrat alır bisi 206sıyla, bi binelim bakalım nası gidiomuş :)

Ben burdan bişi çıkartıcam ama, du bakalım :mrgreen: :mrgreen:

Ne çıkaracaksan çıkar çabuk, çünkü sibirya soğuğu geliyor :king:
Vall arabama binmede öncelik SKULLda motoruna bindirdiği için eheheh :mrgreen: :cherry:
Çağrı da gelebilir o da 206yı almayı düşünen potansiyel müşteri.
:king:

bak invent hemen kaptı maşşallah murrat, sen de kapıver, jessle benim önceliğimiz yok muu :sunny:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
BENCE BİZ YILBAŞINI ERKEN KUTLAYALIM.MİLLET BAŞKA PROGRAM YAPAR ..MANTIKLI OLAN DA BUDUR...KARAR VERİP BU HAFTASONU DEĞİLDE BENCE 25 ARALIK ARALIK CUMARTESİ AKŞAMI Bİ PARTİ GİBİ BİŞEY YAPALIM ARKADAŞLAR

.

Valla invent çok zekisin lep demeden leblebi olayı hehe...hani murat kafayı sende biraz yorsan...hani maç, yenilgi, (küçük bi tiyoooişte) :cherry: Bu arada safrane ben diyet yapıyorum...hafta sonu falan bozarım artık :tongue: :king:
Peril bu arada fikir güzel...erken bi kutlama süper olur!

Doğru ya benim araba fenerli size kapıyı açar mı bilemem artık :cherry: :geek:

valla ben kendıme kagıttıgan bi ehliyet cızecem onu cuzdana koyacam :mrgreen: her yılımız hep ehlıyetlı gecsın :king:

cumartesı ehlıyet sınavına gırıorum allahım ınsallah kazanırım

valla yeni yıla nasıl girersek öle gidicekse ben elimde paralarla girmek istiyom gerisi zaten gelirrr :cherry:
artııııı ben bu yıl evde sakin sakin geçirmek istiyorummmmm ohhhhhhhh evim evim güzel evim :p

vaay be arkadaşlar tanışmılar kaynaşmışlar(önceki sayfa) negüzel :flower:

peki yenileri çağıran yokmu, çağırmak, çağır, çağrı... :cherry:
aldın motora ufak bi kağıtta msj bırakmıştım.(safrancığım) :farao:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ehuehu
bende yılbaşından bir gün önce ve birgün sonra için oteli rezerve ettim 3 gece oteldeyim bi kız arkımla beraber olacagım yılbaşına birlikte girecegiz :) nasıl girersen öyle devam eder ne olur ne olmaz ted biri alalımda :)
çikolata ve viskim hazır , yılbaşı gelsin diye geri sayıyorum :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar