MT ailesi bir arkadaşımızın desteğe ihtiyacı var...

Süper Moderatör (BBRR)
sevgili dostlarım

Bundan iki ay kadar önce bir gezi yapmıştık karataş a.Dönüşte bir arkadaşımız talihsiz bir kaza geçirdi ve sag ayak bileginde çok parçalı kırıkla attlattı.biz bunun çok önemli olmadığını düzelecegini düşünürken arkadaşımızın dururmu hiç umduğumuz gibi iyiye gitmedi.Ve doku kendini yenilemedi ve sürekli ölen dokuları almaya başladılar ve sonunda tendonlara kadar indi.Yara birtürlü iyileşmek bilmedi.sonunda ayagının kırık olan bölümündeki kemikler çıkarıldı ve şuan itibariyle 8 cm kadar kemik yok.Kemik bir yana yara iyileşmiyor ve her geçen gün kötüye gidiyor.sanunda geçen hafta bacagından deri alıp beklettiler o alalınan derinin bir süre kendini toparlaması gibi bir durum söz konusuymuş.neyse bu hafata o deri nekledildi ve vücut deriyi kabul etmiş.ve sanırım iyileşme yolunda gidiyor.deri iyileştikten sonra ayak tekrar açılıp eksik olan kısma protez takılacak sanırım.ama tüm bu olumsuzlukların yanıda daha da kötü olan şu.
Bu arkadaşımız henüz30 lu yaşlarda ve iki tane çocuğu var allah esirgesin,ve eşi hamile doğum yapmak üzere ve dahada kötüsü arkadaşımız bir firmanın saygın ve çok da iyi bir markanın bölge md. iken malesef iştende çıkarıldı..

Evet arkadaşlar hadi bakalım herkes el atarsa 3-5 bu işinde altından kalkarız ...Bu güne kadar çok kalktık bu gibi durumların altından ...

Maddi destek olabiliriz...Başka fikirlerede açığız maddi destek için hesap no

Arkadaşlar net bankacılığı ve telefon bankacılığı kullanırsanız işlem ücreti bazı bankalarda hiç alınmıyor bazılarında cüzi bir miktar alınıyor. Eğer ben her ikisinide kullanmıyorum diyosanız (bence kullanın büyük kolaylık) çevrenizde muhakkak kullanan birileri vardır ondan yardım alabilirsiniz siz parayı ona verirseniz o hesabından yollar . yoksa gişede dehşet masraf alıyolar.

Adanada olan arkadaşlar kılıçbalığı nickli üyemiz ile temasa geçebilirler....

Son düzenleme:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Evet
Motosiklet.net Üyeleri olarak yardıma ihtiyacı olan bu arkadaşımıza hep birlikte destek olalım.

İşten çıkarılma durumu ile ilgili olarak bir avukat arkadaşımız yardımcı olabilir...
Arzu ederse ben de bir arkadaşımı (ki çok iyi bir avukattır) tavsiye edebilirim...

Çok geçmiş olsun...:rendeer:

Bir banka hesabı belirleyip,o hesaba herkes gücü oranın da yardım yatırabilir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Büyük geçmiş olsun allah göstermesin bu tip kazalar hepimizin başına gelebilir az çok demeden her kişi imkanı doğrulrusunda yardım elini uzatırsa sanırım bu arkadaşımıza bir yardımımız dokunabilir daha evel de bir arkadaşımıza yardımda bulunmuştuk olcay ve barışın banka hesap numaralarını yeniden bu başlıkta duyuralım ve yardım etmek isteyen arkadaşlar bu hesaba istedikleri ellerinden geldiğince yardımı yapsınlar allah acil şifa versin tekrar geçmiş olsun

Daha onceki gibi Olcay ın ve Barıs abi nin hesap numaralarını verseniz, bir an once baslasak yardıma?
Bu arada arkadasa da cok gecmis olsun..

arkadaşlar netten bu tarz bağış yardım gibi para toplama olayının yasal boyutu nedir bilen var mı?maliye ile problem yaşamasın arkadaş sonradan sanki bu işin yasalara aykırı olduğunu bir yerden duymuş gibiyim avukat olan var mı aranızda....kaş yapalım derken göz çıkmasın....hastanelerden sonra bir de maliye ile uğraşmasın arkadaşımız....::stretche ::stretche bb

buna sıra gelinceye kadar neler var kardeş maliye de bunu görmesin hep beraber kardeşimize destek olalım bu gün ona yarın bize motorcunun başına ne zaman ne gelir bir allah bilir dostumuzun sırtını yere getirmeyelim hepinize sevgiler selamlar ALLAHA EMANET OLUN

arkadaşlar,bu olay hepimizin başına gelebilir,ama gönül istwrli kimsenin başına vermesin ben aşağı yukarı hergün 4 yqada beş bira içiyorum ha bir gün içmem bir günde yemem bu beni öldürmez ama karşımdaki insana fayda sağlar,kimse ben ne yapabilirimki diye düşünmesin en basitinden1 paket sigara içmeyin ya ne olur.Bu herkesin başına gelebilir biz böylemi motorizeyiz böylemi aileyiz gösterelim de TÜRKİYE' nin motorcular hakkındaki düşünceleri değişsin,TÜRKİYE'de HATTA DÜNYADA MOTOSİKLET NET AİLESİNİN ne kadar büyük olduğunu görsünler:cat:

böyle haberler duymak istemiyoruz, acil geçmiş olsun dikkatli olalım lütfen arkadaşlar, elimizden gelen yardımı yapmalıyız herpimizin başına gelebilir

Selam dostlarım.
BBRR ve diğer medaratör arkadaşlarıma duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum.
Bu yardıma ihtiyacı olan arkadaşımız adana da yaşıyor ve şuan balcalı hastanesinde tedavisi devam ediyor.inşalah enkısa zamanda da saglıgına kavuşacak.
Bu konuyu BBRR dostumla paylaştım ve birşeyler tapalım dedim o da solsun elinden geleni yaptı.

Burda bizim kulübümüz mevcut ve herkesede açıktır türkiyenin heryanından arkadaşlara yani.
Bizler burdaki adana da yani yaşayan ve motorcuyum bende varımdiyen,o kulübümüzde istediği gibi hertürlü imkanlardan yararlanan,ve motor dostumun deiği gibi hepimiz degilsede alkol alan sigara içen dostlarımızdan,bir hafata sonu gezide harcadığı yakıt ve kendi giderlerini feda edecek dostlarımdan yardım larını bekliyoruz.

Ayrıca bu dostumuzun bu olaydan haberi bile yok biliyomusunuz.

Burda bunları yazarken duygu sömürüsü falanda yapmıyorum bir arkadaşımızın gerçekten zor durumundan bahsediyorum.ve çaresiz kalıp bir şeyler istemek nekadar zormuş bunu çok iyi anladım.bunu kendim için degil dostumuz için bile isterken çok zor geldi allah kimseyi böyle durumlara düşürmesin
herşey için herkese teşekkürler.bana ulaşmak istediğinizde özelden veya msn den de ulaşabilirsiniz msn [email protected]
kendinize çok ii bakın )

geçmiş olsun dostum. uygun gorulen her turlu yardıma hazırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar