Hepsiburada.com sitesinden 250TLye almış olduğum kablosuz güvenlik kamera setini satıyorum, özellikle giriş veya birinci katta oturup motoru kapının önünde bırakıyorsanız süper, kablosuz kamerayı motorunuzu gösterecek şekilde evin camına balkonuna yerleştirin ve ister tvden ister pcden izleyin, özel yazılımı sayesinde isterseniz sadece hareketli görüntüleri kaydedin, yani dururken kayıt yapmıyor,sadece hareket olursa kayıt yapıyor, isterseniz hareket anında size uyarı veriyor, görüntü netliği açısından tavsiyem birnci ve zemin katlar için, ayrıca işyerlerine de uygundur.

Ürün Açıklaması

Dark Flash güvenlik kameraları küçük ve orta ölçekli işletmeler için; evler, yazlıklar ve villalar için; yüksek kalitede, uygun fiyata ve kolay kurulum yapabilecekleri güvenlik kamerası çözümü sunmaktadır. Karışık bir sistemle başbaşa kalmadan, en ufak bir durumda servis çağırmak zorunda kalmadan Dark Flash ile güvenliğiniz maksimumda... Çift Bağlantı: Bilgisayar'a veya TV'ye! Dark Flash Modeli; kurulumu son derece basit ve dilerseniz TV ye veya Bilgisayara kolayca bağlanabilme özelliğine sahiptir. Set içinde gelen proğram CD si ile kolaylıkla bilgisayara izleme ve kaydetme proğramı kurulur. Sistem sürekli kayıt, hareketli zamanlarda kayıt, dilediğiniz formatta ve dilediğiniz kalitede kayıt yapabilir ve dilerseniz sistem detektörü sayesinde; hareket algıladığında sizi alarm sesi ile de uyarabilir.


Kayıt Yöntemi

Tek Kamera ile : Sistem sürekli video kaydı yapabilir veya hareketli zamanlarda fotoğraf çekip, kayıt yapabilir.

Birden Fazla Kamera ile : 1) Sistemi dilediğiniz bir kameraya ayarlayabilir diğerlerini sistem dışı bırakabilirsiniz. 2)Sistem her kamera arasında 10’ar saniyelik otomatik geçişler yapabilir ve bu geçişler sırasında sürekli video kaydı yapabilir veya hareketli anların fotoğrafını çekebilir. (Örneğin Sistem ilk kamerayı 10 saniye kaydeder ardından ikinci kameraya geçer ve onuda 10 saniye kaydeder ardından 3 ve 4 üncü kameralar gelir. 2 kameralı set kullanıldığında bu özellik çalıştırılırsa 20 sn., 3 kameralı set kullanıldığında 10 sn. her turda boşluğa düşme gerçekleşecektir.)


Ayar Menüsü

Ses : Açma/Kapama

Renk Ayarları : Aydınlık, Karşıtlık, Ton, Doyma

Kayıt Formatı : Fotoğraf/Video

TV Formatı : SCAM, NTSC, PAL

Tarih, Saat : Evet

Hareket Detektörü : Açma/Kapama

Kayıt Kalite Ayarı : 5 Seçenekli

Hareket Detektörü Alanı : Çok noktalı/Fonksiyonlu

Resim Alma : Zamanlı/Anında

Özellikler

Özellikler : Açık alanda 100 Metre, Bloklu Alanda 30 Metre mesafeye kadar aktarım. Bilgisayara veya TV için çift bağlantı. 1/3 CMOS Keskin görüş kamerası ve mikrofonu ile. Gece gösterimi için 11 Adet Kızılötesi Led. Karanlıkta kızılötesi ışıklar ile 10 metre mesafeye kadar izleme. Görüntü ve sesli olarak sürekli kayıt. Otomatik Hareket dedektörü ile hareket algılama halinde; otomatik olarak yüksek çözünürlükte fotoğraf alma. Tarih Zaman Gösterimi. TV/Monitör veya Bilgisayara bağlantı. 4 Kameraya kadar destekleme. Windows 98/2000/XP MSN Messenger'i destekler.

Diğer : Kamera(lar) adaptörle çalışmaktadır ve adaptör kutu içeriğinde mevcuttur. Ürünlerimiz sadece kendi marka kameralarla çalışmaktadır.

Kamera Sayısı : 1

Kayıt Süreleri : Sistem bilgisayarınızın direk hardiskine kayıt yaptığı için, kayıt süresi bilgisayarınızın harddiskinin büyüklüğüne göre değişecektir.

FİYAT : 125TLdir.