Gomax Powerbank

Powerbank Nedir; herhangi bir yolculuk anında veya şarjınızın olmadığı zamanlarda kullanabileceğiniz taşınabilir şarj cihazıdır.

Hemen hemen herkesin genel derdi olan şarj bitmesi sorununa en kalıcı ve en pratik yöntem powerbank kullanmaktır. Powerbank şarjı biten telefonlara ekstra güç kaynağı olanağını sağlar. Miliamper/saat kavramı powerbank seçerken en dikkat etmemiz gereken kavramlardandır. Kısaltması mAh’dır. Cihazınıza uygun mAh değerlerinde powerbank seçerseniz tam fayda sağlayabilirsiniz. Örneğin 2.500-3.500 mAh kapasiteye sahip bir telefonunuz varsa sizlerin 6.000 mAh üstü powerbank seçmeniz gerekecektir. Çok fazla mobilseniz ve prize çok az ulaşabiliyorsanız 10.000 mAh powerbank sizin işinizi görecektir.
Taşınabilir Şarj Cihazı Powerbank

Taşınabilir şarj cihazınız olan powerbanklerinizi güvenli yerlerde saklayınız. Ayrıca powerbank alırken güvenilir olan markaları tercih etmenizde fayda var. Güvenli olmayan yerlerden alışveriş yaptığınız takdirde aldığını powerbank sizleri tatmin etmeyebilir. Gomax Powerbank hem güvenilir hemde ekonomiktir.
- See more at: http://www.tumsarf.com/blog/powerbank-nedir#sthash.IXefh6vk.dpuf