Arkadaşlar ürün sıfırdır. Kutuyu açtım ve denedim başka birşey yapılmadı. Sorunsuz olarak çalışmaktadır. Daha yapışkan süslemeleri bile üzerine yapıştırılmadı.

2 Yıl Garantilidir.

İstediğim ücret : 250 TL Kargo bana aittir.


Her yerde sür ve zıpla!
Parrot Minidrones koleksiyonunun bu hızlı, dayanıklı ve çevik üyesi daha önce hiç görülmemiş akrobatik hareketler yapar. Bu basit ve kullanılması kolay cihaz vasıtasıyla, robot oyuncaklarla eğlenme tecrübesini bir ileri seviyeye taşıyın.



Akrobatik ve korkusuz bir maceracı
Jumping Sumo, FreeFlight 3 (iOS ve Android akıllı telefonları ve tabletleri için, Ekim 2014'ten itibaren Windows 8.1'de ve Windows Phone 8.1'de yer alacak) ücretsiz uygulamasına girer girmez, akıllı telefonunuza veya tablete otomatik bağlantı sağlayan kendi WiFi (AC) bağlantısını oluşturur.



İleri zıplama sistemi sayesinde, Jumping Sumo dikey ve yatay olarak 80 cm'ye kadar zıplayabilir. 7 km/saate kadar olan hızlarda yol alır ve anında durup spin atar, 90 veya 180 derece dönüşler yapar.


Daima tekerlekleri üzerine iniş yapar
Jumping Sumo dikey ve yatay olarak 80 cm'ye kadar zıplayabilir. Zıplamalarınızı önceden hazırlamak için yayı önceden gerin veya Jumper, Kicker ve Auto-Balance modlarından birini kullanın. Jumping Sumo daima tekerleklerinin üzerine iniş yapar!

Hızlı sürüş ve viraj alma yeteneği
İleri ve geri hareket edin ve duruma göre hızınızı ayarlayın. Jumping Sumo'nun sürüş hızı 7 km/saate kadar çıkabilir ve önüne çıkan her türlü engelden bir parmak dokunuşu sayesinde 90 ve 180 derece dönüşler yaparak uzaklaşır.

Jumping Sumo'nun gördüklerini görün
640x480 piksellik geniş açılı kamerasıyla, onun gördüklerini görürsünüz. Fotoğraflarınızı ve videolarınızı akıllı telefonunuza ve tabletinize veya doğrudan bir mikro USB belleğe (ayrı satılır) aktarın, yayınlayın ve kaydedin.

FreeFlight 3 ücretsiz uygulaması
iOS ve Android akıllı telefonları ve tabletleri için, Ekim 2014'ten itibaren Windows 8.1'de ve Windows Phone 8.1'de yer alacak FreeFlight 3 uygulaması MiniDrone Rolling Spider'a da kumanda eder. Jumping Sumo kendi WiFi (AC) bağlantısını oluşturur; kumanda menzili 50 metreye kadardır.

Jumping Sumo'nuzu dans ettirin
Bir "yol planı" bir dizi eylemi planlamanızı sağlar. Uygulamayı açtığınzda, güzergâh Jumping Sumo'nuzun ön tanımlı hareketleri arasında gözükür.

Jumping Sumo'nuzu kişiselleştirin
Üç farklı yapışkanlı etiket seçeneği ile Jumping Sumo'nuzun çıkarılabilir yüzeyini kişiselleştirin. LED ışıklar ve sesler Jumping Sumo'yu canlı kılar!

Ürünün Videosu:
https://www.youtube.com/watch?v=-_8MtJ6WujI