Türkiye’nin İlk ve Tek Balata Satış Sitesi

Balata deyince akla gelen Türkiye’nin ilk ve tek balata satış sitesi olan Balata Uzmanı sizlere muhteşem kampanyalı balata ve kaliteli balata hizmeti sunmaya devam ediyor.

Balata Uzmanı’na İlk Bakış

Balata Uzmanı 2015 yılında hizmete başlamış ve 6 farklı markanın 11 ayrı kategorisinde yaklaşık 3700 ürün ile balata sektöründe en geniş portföye sahip Türkiye’nin ilk ve tek balata satış sitesidir.
Site içerisinde bulunan bülten takibi ile haber bültenine abone olabilir ve kolayca indirimli ve kampanyalı güncel fiyatlardan yararlanabilirsiniz.
Üst menüde bulunan blog menüsünde balata ile alakalı ipuçları , balata ile ilgili bilgiler ve fren sistemleri , debriyaj sistemleri gibi bir çok konuda faydalı yazılardan bilgi edinebilirsiniz.

Balata Uzmanında Neler Var?

Otomobil sahibi olanların disk fren balataları , pabuç fren balataları , fren diskleri , fren kampanaları, kampana süper kitler , balata fişleri , fren hortumları , fren merkez silindiri , fren sıvıları , debriyaj balatası , debriyaj telleri , debriyaj merkez silindiri ve debriyaj tamir kiti gibi fren grubu , fren aksesuarları ve debriyaj aksesuarlarını bulabileceğiniz gibi, motosiklet sahiplerinin de organik fren balataları , Scooter karbon balatalar, yarı sister balatalar , sinter balatalar , debriyaj balataları , debriyaj yay setleri gibi fren balataları ve debriyaj sistemi aksesuarlarını , yedek parçalarını bulabilirsiniz.

Yedek Parçada Günlük ve Özel İndirimlerden Yararlanın

Balatauzmani.com’da sizlere özel günlük ve özel indirim günlerini takip ederek satın alacağınız yedek parçayı daha ucuza temin edebilirsiniz. Balata yedek parçalarında %20’ye varan indirimler ile indirim gününü yakalayıp araçlarınızın balata ve debriyaj takılarını çok ucuza yenileyebilirsiniz.

Bir Araçta Balatanın Önemi Nedir?

Fren bir aracın en önemli sistemlerinden bir tanesidir. Genel anlamda çok kısa bir sürede bakımı olmasa da düzenli olarak kontrol edilmesi gereken bir parçadır. Frenleri tutmayan bir araç sizin için risk taşır.

Aracınızın Fren ve Debriyaj Sistemi Bakımımı Geldi?

Aracınızın fren ve debriyaj sistemi bakımı geldiyse tek yapmanız gereken sitemizi ziyaret edip aracınıza uygun olan fren sistemi parçaları veya debriyaj sistemi parçalarını satın alabilirsiniz.

Balata Uzmanının Avantajı Nedir?

Balata uzmanının sizlere sunduğu avantajlar bitmiyor. Otomobilinizin veya motosikletinizin fren aksesuarlarını veya debriyaj aksesuarlarını mı değiştirmek istiyorsunuz? Gittiğiniz servis size çok yüksek fiyatlar mı çıkartıyor? O zaman www.balatauzmani.com tam sizlere göre…
Günlük ve haftalık kampanyalı yedek parça malzemelerini takip ederek satın alacağınız yedek parçaları ustanıza götürdüğünüzde bu işi daha ucuza mal edebileceksiniz. Aynı zamanda sitemizden satın alacağınız 100 TL ve üzeri her parçada kargo ücreti bedava olacaktır.

Sitemiz üzerinde bir çok araç ve motosiklet markasının yedek parçalarını kolayca temin edebilirken %100 müşteri memnuniyeti ile karşılaşacaksınız. Bunların dışında sitemizde günlük ve özel indirimlerden yararlanabilecek ve çok ucuz fiyatları ekipmanları satın alabileceksiniz.
Sitemizde aradığınız bir ürünü bulamadıysanız canlı destek ekibi ile irtibata geçerek 7/24 destek alabilirken aynı zamanda sitemiz üzerinde dolduracağınız parça talep formu ile dilediğiniz yedek parçaya anında ulaşabileceksiniz.

Neden Balata Uzmanı?
Balata Uzmanı , Türkiye’de ilk ve tek online balata satış sitesidir. Balata Uzmanı’nı diğer yedek parçacılardan ayıran özelliği ise sadece balata satışı üzerine odaklanmasıdır. Geniş bir portföye sahip olan sitemiz aynı zamanda sizlere en uygun fiyatı sunmaya çalışmaktadır.
Türkiye’nin her neresinde olursanız olun tek bir tık ile sitemize girebilir ve çok kolay bir şekilde alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Koşulsuz ve şartsız iade koşulları ile güvenli alışverişin adresi olan www.balatauzmani.com siz değerli ziyaretçilerimize her zaman kaliteli ve uygun alışverişin keyfinizi sürmeniz için canla başla çalışmaktadır.
Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için bizi sosyal medya sayfalarımızdan takip edebilir ve alışverişlerinizi güven içerisinde yapabilirsiniz.