Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Elektrikli Bisiklet sürücülerine zorunlu ehliyet geliyor!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #61
    tuncner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ekim 2010
    Şehir
    çanakkale
    Motosikleti
    Yamaha XVS 650
    Bunlar bisiklet değil motor kimse kimseyi kandırmasın .Surat yapabiliyorlar öyle kolayda durmuyorlar.Kendi boyutlarına görede ağırlar.
    Bu motorların en tehlikeli yanıda sessiz olmaları ve çoluk çocuk olunca 2-3 kişi binilmesi.yolda veya kaldırımda en az bir kez burun buruna gelmeyen kalmamıştır bunlarla.Ölen kalan varmı bilmiyorum ama olması muhtamel.
    Geç kalındı hemde çok geç.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #62
    Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Nisan 2006
    Şehir
    Denizli
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    denizlide bu gün kesimlere başlamışlar 2-3 kişiye kesilmiş

  3. #63
    cihangir151 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Haziran 2010
    Şehir
    kuşadası
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax
    doğru olan da buydu. sonuçta o da bir trafik unsuru. işin kötü tarafı bu meretler çok sessiz ve kimileri kaldırımlarda kullanıyor. sessiz sedasız yanından gececekken farkında olmadan önüne geçebilirsin. yetişkin bir insan için bu o kadar da düşündürücü olmasa da küçük yaştaki bireylerin canına mal olabilir. belkide olmuştur bile. şahsen bu araçların kaldırımda kullanılmasını yanlış buluyorum en nihayetinde bisiklet bile olsa kaldırımda değil ya bisiklet yolunda kullanılmalı yada bisiklet yolunun olmadıgı yerde de en sagda yolda kullanılmalı.
    elektrikli bisiklet canım ne varmış bunda ne ehliyeti filan demeyin oldu olacak elektrikli otomobillere de ehliyet istemesinler...

  4. #64
    ezell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Mayıs 2011
    Motosikleti
    mondial mg 125 deluxe
    Valla Iyi olur adamlar trafiği felç ediyor motosikletimle güzel güzel ilerlerken nerden çıktığını bilmediğin bi elektrikli geliyor aniden
    "NO MANITA NO DIRDIR YES ZX10 ONLY GIRGIR"

  5. #65

    Üyelik
    26 Şubat 2011
    Biz http://www.e-bisiklet-dunyasi.com olarak bu araçlar için ehliyet gerekliliğini savunmuş ve yaş ve eğitim ile ilgili kuralların konmasını yazmıştık. Ama uygulamada elektrikli bisikletler topyekün tek bir sınıfa sokulmuş durumda ve bu durum kimi mağduriyetler oluşturacak gibi. Sitemizde özellikle yazdığımız ve öne çıkardığımız modeller bisiklet kadrosuna sahip olan ve pedal desteği verilmeden çalışmayanlar. Ama durum böyle iken bunlara da ehliyet getirilmiş olması üzerinde çok düşünülmeden "yasaklayalım gitsin" mantığı bizce. İnterneti, alkollü içecekleri ve daha birçok şeyi de yasaklayan kafa yapısı etrafımıza sadece yasaklar örüyor gibi görünüyor böyle bakınca.


    REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler