Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Desmodromic
Kan Grubu: A Rh+
İtalyan Polisi Segwayi Kullanmaya başladı. -
24-01-2006, 13:25 PM
İtalyan polis departmanı Milano,Venezia, Genova, Trieste, Verona, Bologna, Firenze, Ancona, Bari, Palermo, Reggio Calabria, Cagliari, Catania bölgelerindeki devriye gezen çalışanları için Segway araçlarını kullandırmaya başladı.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: YAMAHA FZR 1000 EXUP
Kan Grubu: O Rh+
24-01-2006, 17:26 PM
polisin yüz ifadesine bak yuh beeee herkes bize bakıyo rezil olduk bakışı bu yanlız bayan polis kendini zor tutmuş gülmemek için belli adamda daha bir saf bakışlar var ama yinede şirin olmuş
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: yamaha ybr 125 ama er 5 için para biriktiriyorum.
26-01-2006, 12:22 PM
yaaa hiç ilgimi çekmedi motosiklet olsa daha iyi olur bunlar resmen oyuncak...
George Bush'un surmeye calisirken dustugu alet degil mi bu? Piyasaya cikmadan once yuzyilin icadi diye gunlerce reklami yapilmisti. Sonra balonu söndü bir anda. Mutlaka pratik bir aletdir ama, komik gorunuyor biraz. Onun yerine bisiklet kullansalar daha iyiymis bence...
Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: B Rh+
05-02-2006, 02:41 AM
Müthiş bir dengesi olduğunu okumuştum haklısın luckd. George Bush bu aletten düşmeyi başarmıştı! gerçekten çok itici görünüyor biraz geliştirilmiş bir kay kayı andırıyor.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha Dragstar XVS 650A
05-02-2006, 22:31 PM
Alıntı:
koray_77´isimli üyeden Alıntı
selam..ya sizden acil burak kut un yaşandı bitti şarkısını nerden bulabilirim onu öğrenmek istiyorum..hangi siteden...
Hangi siteden mi? Büyük müzikmarketlere gidip oradan satın alabilirsin. Ya da site diyorsan o zaman online satış yapan siteler var, oralardan satın alabilirsin. (Korsan Mp3 indireceğin siteyi sormuyorsun herhalde değil mi?)
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 2.5 yıl mavi akbilden sonra CuBuF 150
Kan Grubu: B Rh+
05-02-2006, 22:44 PM
Ya o aletler çok dengeli falan diyorlar da, ben kullandım hiç dengeli gelmedi. Özellikle biraz hızlı dönüşlerde (10km/saat kadar ) düşmek çok kolay.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Jinlun Marauder JL 150
06-02-2006, 00:07 AM
Bu çok gereksiz bir alet olur ülkemiz için. Nasıl Ginger diye bir aleti bir sürü para karşılığı Hava alanında kullanmak üzere çağın icadı diyerekten çaktılarsa. İtalyan polis teşkilatına da bu aleti çakmışlar. Yazık olmuş memurlara.
Alıntı:
lespaul_84´isimli üyeden Alıntı
adamın bindiği daha büyük ama, çifte standart uygulamışlar..
suçlu kovalanmaz da, devriye atarken rahat etsinler diye verdiler heralde
Sağdaki küçük olan bayan modeli ondan daha narin duruyor.
Çevrimdışı (offline)
06-02-2006, 01:27 AM
türkiye de olsa acaip makara olur yaaa. bi kere %100 millet tekerin altına ayağını sokar,-Du bakiim düşücek mi? diye, ayrıca diğer polisler klasik olmuş
-Tuutmasam düşüyodun len!!! espirisi yapıp rezil ederler. tabii ki arkasını dönse çalınır ist.te
ama zaten çok lüzumsuz bişey gibi gözüküyo,ben istanbul'da hiç yürüyerek devriye atan polis görmedim daha,bostancı'da sahildeki yürüyüş yolunda bile araba ile devriye atıolar. bizi bozar bu....