Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

'Kes sesini, seni de vururum!'

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    eeraktan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Mayıs 2008
    Şehir
    lüleburgaz
    Motosikleti
    pulsar ns 200
    'Kes sesini, seni de vururum!'
    Çağdaş'ın ölümüne tanık olan arkadaşı konuştu: Polis, beni 'Kes sesini vururum' diye tehdit etti, Çağdaş sabıkasız çıkınca 'Allah kahretsin' dedi. Antalya'da ehliyeti olmadığı için motosikletiyle kaçmaya çalışırken polis kurşunuyla ölen 18 yaşındaki Çağdaş Gemik'in olay sırasında yanında bulunan arkadaşı 20 yaşındaki Halil Ç., tanık olduğu korkunç olayı tek oğullarını kaybeden kederli aileye anlattı.


    Halil Ç., aileye üzerinde polis baskısı olduğunu ve bu yüzden saklanmak zorunda olduğunu da ifade etti. Ailenin verdiği bilgiye göre Halil Ç., motosikletle giderken Yeşildere mahallesinde polisin kendilerini durdurmaya çalıştığını belirterek, şöyle anlattı: "Çağdaş, panikledi. Durmak istemedi. Ruhsatı yanında olmadığı, ehliyeti bulunmadığı, ceza yemekten korktuğu ve babasına ait motosikleti kaptırmaktan çekindiği için yola devam etti. Bir ara durdu ve polislere yakın bir mesafede beni indirdi. Çağdaş tam hareket ettiği anda yerde dizlerinin üzerine çöken polis memuru, nişan alıp silahı yan tutarak 4 el ateş etti."

    Sabah'ın haberine göre motosikletle yere düşen Çağdaş'ın başından kan aktığını anlatan genç, şöyle dedi: "Ben 'Ne yaptınız, arkadaşımı öldürdünüz' diye bağırdım. Ateş eden polis elindeki silahı kafama dayayarak, 'Sus ..., kes sesini, seni de vururum' diyerek beni tehdit etti. Daha sonra arkadaşımın cebinden kimliğini çıkararak Genel Bilgi Tarama sorgusu yaptırdı. Telsiz anonsuyla Çağdaş'ın hiçbir suçunun olmadığını öğrenen silahını ateşleyen polis memuru, 'Allah kahretsin, sabıkası da yokmuş' dedi.

    Daha sonra ambulans çağrıldı. Arkadaşım hastaneye kaldırıldı. Beni de gözaltına aldılar." Halil Ç.'nin halen çok korktuğunu anlatan Gemik Ailesi, "Halil, 'Sürekli evimizin önünden polis geçiyor. Beni sürekli izliyorlar. Korkuyorum' dedi. 20 gün sonra askere gidecek" diye konuştu. Gözyaşı döken baba Haşim Gemik, "Oğlum pırıl pırıl çocuktu. Hayatı yeni tanıyan, dürüst, sevgi dolu bir gençti. Oğlum, bir polisin işlediği cinayete kurban gitti. Polisin hak ettiği cezayı almasını istiyorum" dedi.

    POLİSE TEPKİ

    CHP İl Başkanı Ömer Melli "Can güvenliğimizi emanet ettiğimiz polisin ne hakla bu duruma getirildiğini sorgulamamız gerekiyor. Suçlu geçmiş hükümetler, şimdiki hükümet olmak üzere biz siyasetçileriz" diye konuştu. Alevi Kültür Dernekleri Şube Başkanı Engin Kurt da polisin cinayet işlediğini kaydederek, "Kovuşturma bitmeden Emniyet Müdürü'nün 'kasıt yoktur' demesini esefle kınıyoruz. Cenazeyi yıkayan Alevi dedesi 'kafasında 3 kurşun yarası vardı' diyor" şeklinde tepki gösterdi.



    önceki konuyu bulamadığım için yeni konu açtım..
    farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2005
    Şehir
    Stockholm
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
     Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
    Sebep:  Bu gibi konuları konuşmaya, tartışmaya, üzüntümüzü dile getirmeye ne kadar uzak olduğumuzu bir kez daha gösterdik.

    Yaptığımız yorumlarda, kişisel komplekslerin, hayattaki durumumuzun, kişisel görüşlerimizin bir an önce önüne geçebilmek, başkalarının fikirlerine saygı göstermeyi, sabit bir fikrimize uymayan en ufak şeyde diş göstermemeyi öğrenebilmek dileğiyle...
     Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
     Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
     Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
     Şikayetleriniz için tıklayın
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)