Alıntı:
ümmet perkitan´isimli üyeden Alıntı
iyileşir iyileşir nekaldiki alıştık biz ona yalnız bırakmaz bizleri fazla.tekrrar geçmiş olsun ogün kardeşim.
|
sağol ümmet abicim ayaklanıyorum şükürler olsun bu senede marmoktayız inş. BBRR barışıda özledim yine sen ben tekteker arif aynı yerde fotoğrafları tazeleriz öpüyorum abicim .....
komtanla erhan konseri kaçırırlar inşallah bu senede

tam konsere başladım siteye saldırmışlar sahneden indim geldim birde ne göreyim erhan harıl harıl temizlik yapıyor

ama sağolsunlar ardından yalovada yine desteklerdi bana erhanım dünyadır ya ....
Alıntı:
lord61´isimli üyeden Alıntı
büyük geçmiş olsun ogün ustam ALLAH acil şifalar verir inşaallah
|
teşekkür ederim varolun ....
Alıntı:
teksavasci´isimli üyeden Alıntı
büyük gecmiş olsun ucuz atlatmışsın .
|
sonsuz teşekkürler....
Alıntı:
redrose´isimli üyeden Alıntı
Kamyoncuya death metal tarzı bi beste yapsa daha iyi uyardı...
|

death metal olmasada güzel hem duygu hem sitem dolu kırarak değilde anlatarak ifade edeek yazdım besteledim bazen 3 kelime bile eğer anlatmasını bilirsen ve duyurabilirsen birçok insana şoföre ulaşır bizim amacımız geleceğimize bırakacağımız motosiklet kültürümüzün bir parçası olmak yoksa kamyoncuda insan taksicide dolmuşcuda onlarda bizim insanımız.
oda istermiydi tabiki istemezdi e bizde şarkılarımızı duyurdukca ifade ettikce bilinçlenmeye doğru gideceği inancındayım yoksa mahkemeye vermişsin 1 kişiden 2 kişiden 3 , 5 kuruş para almışsın anlamı yok kitlelere ulaşmanın değeri parayla ölcülmez yani kısaca kamyoncuyu ezmeden üzmeden sözleri yazdım birgün kamyoncular, şoförler dinlerlerse o zaman hedefimize ulaşmaya başlayacağız sevgilerimle.....