canım arkadaşlarım sevgili kardeşlerim sağolun

bu sevdanın peşinde hem genç ve motosiklete gönül vemiş duayen abilerimize ithaf olsun bağlamında motosiklete dikkat çekilsin diye trafikte adam yerine konmak için uğraşan birçok kardeşlerinizden biriyim ve şarkıların etkisini bildiğim için ilk motosiklet şarkılarını yapmaya karar verdim.
buna ilk olarak sitemiz MT ön ayak oldu darülaceze gezilerden çocuk yurtları ziyaretimizden etkilenmem ve motosikletcinin bağını görmem (tabi zamanla bu bağ dahada genişleyecek inanıyorum)ve başka motosiklet sitelerimizde üyeliklerim olsada gönül bağım hep MT oldu ama hezaman da MT yanımda oldu tek tek saymayacağım sizler benim samimi gönül dostlarımsınız yanımda oldunuz ve kaza günü sizlere ve çocuklarımıza kavuşmak istedim ama nasip olmadı ve hayattan bir ders daha aldım ama benim ayak kırığımı gönül kırığımı yine bir motosiklet sevdalısı hürriyet gazetesi muhabiri
Eyüp sebest ve tanımadığım yine motosiklet tutkunu gazetemizin müdürü benim üzüntümü ve kalp kığımı yazılı basına taşıdılar sağolsunlar her zaman söylüyorum eğer bibirimize el verir destek olursak birçok hayat kurtarır anaları babaları kardeşleri ağlatmayız .
şükürler olsun iyiyim alçı çıktı yürümeye başladım marmok ta konserde olacağım (belki sakaryada) inşallah sağlıkla görüşmek nasip olur.
hepinize yeniden kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum bana hep destek oldunuz tubiş sağol topik için güzel insan .
bugün telefonlarım susmadı murat kardeşimde demişya her şerde bir hayır vardır diye bütün acılarımı unuttum sizlerle daha güçlendim motosikletci ve gençliğimiz için mücadele devam şarkılar devam sonsuz sevgiler sağolun canım kardeşlerim....
not:hep beraber mangal olayını yapalım en kısa zamanda hanedan12