Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: A Rh+
60 Milyonuncu Super Cub Satıldı -
24-05-2008, 14:06 PM
Yollarda 60.000.000 ‘dan fazla olan Honda Super Cub, en çok satan içten yanmalı motora sahip araç oldu. 50 Yıl önce Soichiro Honda tarafından dizayn edilen Super Cub ‘ın Japon motosiklet endüstrisinin gelişiminde büyük rol oynadığı düşünülüyor.
Cub modeli ulaşım için ihtiyacınızı basitçe karşılayabilen oldukça kullanışlı bir araç. Aralık 2005 sonu itibariyle dünya çapındaki Super Cub üretiminin 50 milyona ulaştığı Honda Motor Co., Ltd. tarafından bildirilmişti, geçen ay sonu ile satış adedi 60 milyon üniteye ulaşan araç 1958 ‘te ilk satışa sunulduğunda, 2 zamanlı makinaların moda olduğu dönemde yüksek performanslı 50cc’lik 4 zamanlı motoru ile oldukça dikkat çekmişti. Önümüzde ki ağustos ayında aracın satışa sunulmasının 50. yıldönümü dolacak.
Alçak backbone şasi, kolay vites değişimi için levyesiz santrifujlu debriyaj, sürücünün bacaklarını çamur ve rüzgardan koruyan geniş plastik bacak korumaları bir arada barındıran araç ilk üretildiği tarihten bu yana bir kaç kez geliştirilmesine rağmen temel dizayn ve konsepti değişiklik göstermedi.
1959’da Amerika Birleşik Devletleri Super Cub ihracatı için ilk pazar olurken, 1961’de Tayvan, Japonya’dan gelen parçalarla montaj yapan ilk ülke oldu. 13 ülkede üretilen ve 160 ülkede satılan Super Cub ‘ın satışlarda ki takipçisi 35 milyon ünite ile Toyota Corolla.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: GT250R fena olmazdı
24-05-2008, 14:19 PM
kullanan adam çok komık =)) binanın son katından motosikleti atıyorlar cok dengeli düşüyor, tam 2 ayak ustune ve o halde tekrar calısıyor motosıklet, kaliteli sağlam ve çok kullanışlı..
Paylaşım için tşkler ELINT
İş ehil olmayana verildiğinde kıyameti bekle. £.я.h.α.η'ڪ
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: tam cıbır 125 alcaktı ..üniden dolayı önü kesildi
Kan Grubu: B Rh+
24-05-2008, 15:59 PM
1500 km cup motor kullandım inanın zevki başka katır gibi ya hem şehir içi hem de köy yollarında gezmek için ideal ve mükemmel motosiklet ...
Aktif (Online)
Motosikleti: KANUNİ Tigrina 100 (Kırmızı)
24-05-2008, 17:41 PM
Kanuni Tigrina 100 Cup kullanıyorum.19000'in içindeyim.Yetinmesini bilene, limitlerinde kullanana çok güzel bir motosiklet.Zaten motoru Honda'nın kopyasıymış.
Bir abim de cup motor kullanmanın zevkinin başka olduğunu söylüyor.Ben daha cup motordan başka motora binmedim.İleride inşallah daha iyi birşeyler kullandığım zamanlar demek ki cup motoru da özleyeceğim, benim için değeri düşmeyecek.Saygılar.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: yamaha aerox 100cc 2T
24-05-2008, 17:52 PM
c90 cup modelinin son versiyonu heralde!!
bu motorlar inanılmaz sağlam cup motorları hayranları bu duruma çok sevinecekler kazasız sürüşler dileği ile..
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: HONDA
Kan Grubu: O Rh+
25-05-2008, 12:06 PM
kullandığım 4 üncü cup 15 yıldır cup motora biniyorum ve çok memnunum cup olarak sınıfının yaratıcısı hondayı tercih ettim ekonomik,sağlam parçası bol ve şehir içinde inanılmaz kıvrak torku olsun gücü olsun dört dörtlük....