XO Move

75006657nz4ei5.jpg

Park ettiğiniz zaman kendini kapatıp kilitleyen bir motosikletiniz olsun istermiydiniz?

XO Move isimli konsept motosiklet Transformers filminden fırlamış bir karakter gibi görünmekten de ötesini barındırıyor. Tasarımcılar Camile Baron, Damien Grossemy, Josson Thomas & Kevin Lecoutre, araçta gerek sürücü gerekse artçı için konforu ön planda tutmuşlar.

spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif

spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif

spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif

Daha fazla bilgi için:
http://www.motoaktuel.com/blog/index.php/xo-move/bolumler/konsept-bolumler

Moderatör tarafında düzenlendi:
arka lastiğin artçının ağırlık merkezinin arkasında olması denge açısından çok güzel olmuş keyifli bir yol yapılır konsept olarak kalmazsa bence tutulur :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ya giderken arızalanırda kapanırsa bu...... :p:p

Şeklinide sevmedim zaten.... :p

ı ı olmamış sanki tahta tabureye oturmuşlar.ayrıca dizayn olarakta tekerlekler olmasa hiç bişeye benzemeyecek.:farao:

bunun çin malı ne zaman çıkıcak çok merak ediyorum

grüntüsünü hiç beğenmedim ama artçı olmayı isterdim kızın elinde bi kahvesi eksik

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
daha neler göreceğiz:cyclopsan yakında portatifide çıkar bunun katlanıp canta falan oluyormuş düşünsenize bütün harşey tekerler gidon bidon katlanım selenin altında toplanıyormuş ne komik olur ama :queen:

enteresan

mustafa abi yakında onuda yaparlar bir düğmeye basıyorsun motorunu cebine sokup gidiyorsun park sorunu falan ortadan kalkar ne güzel olur:mrgreen:

Pek tutmadım icime yatmadı consept ten oteye gidemez gibi geldi bana.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel olmuş güzel.Satışa sunulsada hemen bi tane alsam katlar benim aygırın çantasına atarım :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar