Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Desmodromic
Kan Grubu: A Rh+
Motosiklet Ödüllü İnternet Yarışması - Senin Hikayen - Ödül Vespa GTS 250 -
25-02-2008, 12:07 PM
Hikaye anlatmaya bayılır mısınız? Bayılırım diyorsanız ve birçok hikayem de var diyorsanız içlerinden en çok beğendiğiniz, güvendiğiniz hikayenizi paylaşıp üstünede Vespa GTS 250 kazanmak istemez miydiniz. Nasıl mı? Kampanya katılımak için tıklayın.
3 ay sürecek oylama sonucunda en çok oyu toplayarak Senin Hikayen’in birincisi olacak kişiye, Vespa (GTS 250), Amerika-New York gezisi ya da yurtdışında dil eğitimi seçeneklerinden birini tercih etme şansı tanınacak.
Öncelikle yapman gereken siteye üye olmak. Üyelik için, adını, soyadını, e-postanı, telefonunu ve adres bilgilerini eksiksiz doldurman gerekecek. Üyelik formunu doldurduktan sonra yolu yarıladın demektir: Artık bir profilin var!
Kullanıcı adın ve şifrenle girebileceğin profil sayfana maximum 40 fotoğrafını yükleyebilir ve istediğin zaman sayfana tekrar giriş yaparak fotoğraflarını değiştirebilirsin.
Yüklediğin fotoğraflar, video formatına çevrilecek ve yüklediğin sıra ile moderatörler tarafından onaylandıktan sonra ekranda akmaya başlayacak.
Üyeler tarafından sitemize yüklenen ve onaylanan tüm hikayeler, yine üyeler tarafından oylanacak. Her hafta sonunda en çok oy ortalamasına sahip olan hikayenin sahibine HTC touch telefon hediye edilecek.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: R'lı bişiler olsun çamurdan olsun:P
25-02-2008, 14:26 PM
hayırlı olsun güzel bi reklam almuşız yarışmaları sevmiyorum çünkü şansızım.. şanslı olsam kız doğardım ahh bee
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi Yeni değiL ayrıLık! çok eski bir geLenek...
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: sym mio
25-02-2008, 17:27 PM
Hımmmm silah1 halis abim yoolladı bunu bana...
Cıbırı bırak vespayı al diye :o
ben hikaye yazarım işim uydurmaca oldu zati bir denesem mi
Yoksa hiç rezil olmadan paramla alsam mı?
Paylaşım ve bilgi için teşekkürler...
Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....
Apti mi kim o,kımılcan kamyoncununkii
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: AS125T Sarı
25-02-2008, 17:41 PM
adı üstünde...BENİM HİKAYEM...kimseyi ilqilendirmez...ehueuheuhueehheu
___________ " BİLGE PATRONLAR ARAÇLARINI KİRALAR "__________ Firmalara En Az 2, En Çok Sınırsız Sayı we Modelde Sıfır Araç Kiraya Werilir...Kiradan Dönen 2. El Araçlar Satılıktır...