anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Haber ve Duyurular > Haberler > Diğer Haberler

HUDSON LEATHER İstanbul Ortaköy'de açıldı...

Bu konuya 13 cevap yazıldı 1627 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#1)
Skullhunter
Admin

Skullhunter - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Desmodromic
Kan Grubu: A Rh+
Post HUDSON LEATHER İstanbul Ortaköy'de açıldı... - 15-08-2007, 12:23 PM

Türk kökenli bir aile şirketi olan HUDSON LEATHER firması bugüne kadar Amerika'da faaliyet göstermekteydi. Firma yeni şubesini İstanbul Ortaköy'de açtı. İstanbul Ortaköy'deki dört katlı mağazada uygun fiyat garantisiyle bay bayan motosiklet ceketleri, motosiklet chapleri, deri yelekler, cordura montlar, çantalar, tshirtler ve bir çok aksesuar ürünlerini beğeninize sunmakta. Yeni mağaza Ortaköy Mecidiye Mah. Salhane Sok. No:4 motosiklet tutkunlarını hizmet vermekte.

Telefon : +90 212 236 95 41 - 42
Fax : +90 212 236 03 90

Adres : Ortaköy, Mecidiye Mah. Salhane Sok. No:4
34347 Beşiktaş / İSTANBUL
E-posta : bilgi@istanbulhudsonleather.com
calemdar60@yahoo.com
Web : http://www.istanbulhudsonleather.com

Konu Skullhunter tarafından (15-08-2007 Saat 12:28 PM ) de değiştirilmiştir..

Eski
  (#2)
SuSpect

SuSpect - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: B Rh+
15-08-2007, 12:29 PM

Hayırlı olsun ama ortaköyde bunabenzer biryer vardı.

Karşı cins hakkındaki herşeyi öğrendim arktık. Kork benden karşı cins
Eski
  (#3)
Ö.Z.€.R

Ö.Z.€.R - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Kymco Agility 125 - Kymco CK 125 Pulsar
15-08-2007, 21:36 PM

Sitelerine bayıldım, monttan başka hiçbirşey yok

Şeytancım, Motosiklet'i icat ettiğin için sana minnettarım...
Eski
  (#4)
mete_han
Forumdan Uzaklaştırıldı

mete_han - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: BEN BIR HÜZÜN KELEBEGIYIM..AHA BUDA BEBISIM PRENSESIM KIZIM ..YAGMUR..
16-08-2007, 20:46 PM

Alıntı:
Skullhunter´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Türk kökenli bir aile şirketi olan HUDSON LEATHER firması bugüne kadar Amerika'da faaliyet göstermekteydi. Firma yeni şubesini İstanbul Ortaköy'de açtı. İstanbul Ortaköy'deki dört katlı mağazada uygun fiyat garantisiyle bay bayan motosiklet ceketleri, motosiklet chapleri, deri yelekler, cordura montlar, çantalar, tshirtler ve bir çok aksesuar ürünlerini beğeninize sunmakta. Yeni mağaza Ortaköy Mecidiye Mah. Salhane Sok. No:4 motosiklet tutkunlarını hizmet vermekte.

Telefon : +90 212 236 95 41 - 42
Fax : +90 212 236 03 90

Adres : Ortaköy, Mecidiye Mah. Salhane Sok. No:4
34347 Beşiktaş / İSTANBUL
E-posta : bilgi@istanbulhudsonleather.com
calemdar60@yahoo.com
Web : http://www.istanbulhudsonleather.com

Erhan abi bu konuda topik açmışsa bir bildiği vardır...Bende bi dene istiyom onlardan...kaç gayme acep...bir ara uğramalı...deri neden pahalıdır onuda anlamış değilim...bu derizilerin tabakhanesine hiç uğrayan oldumu...ben Uşaklıyım...bana sorun bu işleri...bizim Uşaktan alıp ithal deri diye satarlar...
Eski
  (#5)
denizcimuzaffer

denizcimuzaffer - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: Honda Beat ve denizciforesight :))
26-08-2007, 19:10 PM

Sevgili arkadaşlar, bugün sevgili Cemal beyi ve Hudson mağazasını gezdik, ürünleri inceledik. Bir kere fiyatlar gerçekten çok iyi. Deriden yapılma montlar son derece güvenlik hissi veren, sağlam şahane mallar. Robocop diye isim taktığımız bir modelden ısmarladım kendime bedenleri kalmamıştı. Sadece deriden korumasız montlar bile gerçekten iyi birer Koruma Bayan modelleri de güzel, eşime de xxsmall beden ısmarladık. Ekim gibi yeni parti mallar geliyor, ısmarlamak için bence geç kalmayınız.
Cemal Bey çok içten, kalender bir abimiz. Yakinen ilgilenip, tam amacınızı anlayarak size göre modelleri öneren çok tecrübeli bir abimiz.

Kendi ifadelerine göre, türkiye de dikim yapsalar bu fiyatları tutturmaları mümkün değilmiş. Bu yüzden venezüela dan deri alıp Brezilya da işliyorlar. Hudson Markası amerikada ayda yaklaşık 5000 Mont satıyormuş. (Biz biraz Hudson yazıları büyük montlardan almak istemeyince, ileride de siz almak isteyeceksiniz ama o zamanda ben size satmayacağım, diye takıldı bizlere.

Özellikle deri kalitesi ve sağlamlığı ve buna rağmen fiyatlarda ki makuliyet gerçekten çok iyi. Biraz daha para ayarlayabilirsek farklı modeleerden de ısmarlayacağız, ne olur ne olmaz, burada da ünlenince yok satar gibime geliyor

Kendilerine teşekkürler ediyor, başarılar diliyoruz.

Poturdak
Eski
  (#6)
gupilya

gupilya - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Truva 250 TR
26-08-2007, 19:19 PM

yeni mekanları hayırlı olsun. sitelerindeki ürünler çok cazip. 30 Ağustos kamapnyasını yıl sonuna kadar uzatmaları dileğiyle.
Eski
  (#7)
CİHAN

CİHAN - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: CBF 150...
Kan Grubu: AB Rh+
26-08-2007, 19:22 PM

Gidip görmek lazım, paylaşımın için saol..

HONDA CBF 150...
Eski
  (#8)
denizcimuzaffer

Aktif (Online)
26-08-2007, 19:29 PM

Gerçekten gidip görülmeli arkadaşlar. Deri nin yerini hiç bir kumaş tutamaz kolay kolay. Hele bir de kaliteli derinin. Cordura montlara en ucuz korumalılara 200 YTL veriyoruz, üzerine 100 YTL koyup evladiyelik bir deri alınabilir, en pahalı 400 YTL lik montlar en iyi sentetiklere oranla çok daha sağlam ki, o Cordurolar 300 Euro lardan başlıyor.
Ben naçizane, bütçenizi ayarlayabilirseniz muhakkak deriye geçelim derim.

Poturdak
Eski
  (#9)
motopirate

motopirate - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Bisan Roadstar
26-08-2007, 20:12 PM

ürümleri fena durmuyo.tam cruiser işi...ankarada açılırmı bir bayisi acaba..

unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur
Eski
  (#10)
hudson

hudson - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
27-08-2007, 16:13 PM

gelin,gorun ayni yer'mi bir bakin tartisalim fiyatlarimizi ,kaliteyi gorun sizi ceketlendirelim.
hudson

Alıntı:
Özer024´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sitelerine bayıldım, monttan başka hiçbirşey yok :mrgreen:
Dukkan'da ayni.Tesekkur ederiz bekleriz.
Hudson

sizi ve aileniz dukkanimizda gormek bizi senlendirdi.Ayaginiz ugurlu geldi.Tum gunumuz dolu gecti.Nazik iltifatlariniza tesekkur ederim.
Bu vesile ile sizin ve tum motosiklet.net ailesinin kandilini kutlarim.
Hudson

Alıntı:
denizcimuzaffer´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili arkadaşlar, bugün sevgili Cemal beyi ve Hudson mağazasını gezdik, ürünleri inceledik. Bir kere fiyatlar gerçekten çok iyi. Deriden yapılma montlar son derece güvenlik hissi veren, sağlam şahane mallar. Robocop diye isim taktığımız bir modelden ısmarladım kendime bedenleri kalmamıştı. Sadece deriden korumasız montlar bile gerçekten iyi birer Koruma:cat: Bayan modelleri de güzel, eşime de xxsmall beden ısmarladık. Ekim gibi yeni parti mallar geliyor, ısmarlamak için bence geç kalmayınız.
Cemal Bey çok içten, kalender bir abimiz. Yakinen ilgilenip, tam amacınızı anlayarak size göre modelleri öneren çok tecrübeli bir abimiz.

Kendi ifadelerine göre, türkiye de dikim yapsalar bu fiyatları tutturmaları mümkün değilmiş. Bu yüzden venezüela dan deri alıp Brezilya da işliyorlar. Hudson Markası amerikada ayda yaklaşık 5000 Mont satıyormuş. (Biz biraz Hudson yazıları büyük montlardan almak istemeyince, ileride de siz almak isteyeceksiniz ama o zamanda ben size satmayacağım, diye takıldı bizlere.

Özellikle deri kalitesi ve sağlamlığı ve buna rağmen fiyatlarda ki makuliyet gerçekten çok iyi. Biraz daha para ayarlayabilirsek farklı modeleerden de ısmarlayacağız, ne olur ne olmaz, burada da ünlenince yok satar gibime geliyor

Kendilerine teşekkürler ediyor, başarılar diliyoruz.:rendeer:
sizi ve ailenizidukkanmizda gormek bizi senlendirdi.Ayaginizugurlu geldi.Tum gunumuzyogun gecti.Nazik iltifatlariniza tesekkur ederim.
Hudson

Konu hudson tarafından (27-08-2007 Saat 16:44 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.
Eski
  (#11)
denizcimuzaffer

Aktif (Online)
27-08-2007, 17:15 PM

Ismarladığım montun geldi haberini sabırsızlık ile bekliyorum Cemal bey Tekrar başarılar dilerim.

Poturdak
Eski
  (#12)
mete_han
Forumdan Uzaklaştırıldı

mete_han - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: BEN BIR HÜZÜN KELEBEGIYIM..AHA BUDA BEBISIM PRENSESIM KIZIM ..YAGMUR..
25-02-2008, 22:44 PM

Alıntı:
hudson´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
gelin,gorun ayni yer'mi bir bakin tartisalim fiyatlarimizi ,kaliteyi gorun sizi ceketlendirelim.
hudson

Dukkan'da ayni.Tesekkur ederiz bekleriz.
Hudson

sizi ve aileniz dukkanimizda gormek bizi senlendirdi.Ayaginiz ugurlu geldi.Tum gunumuz dolu gecti.Nazik iltifatlariniza tesekkur ederim.
Hudson

sizi ve ailenizidukkanmizda gormek bizi senlendirdi.Ayaginizugurlu geldi.Tum gunumuzyogun gecti.Nazik iltifatlariniza tesekkur ederim.
Hudson
Heyy Cemal Beyy...adamım nasılsın...siz o tobiş kişimisiniz...bende 122 kiloyum naber paşam...benim kilom senin kilonu döver..

hani vardı ya sıkı pazarlıkcı çingen bi müşteri o benim işte...

teşekkürler ürünler dükkan şahane almadan çıkmak bahane...uymadı...

naptınız yaptınız banda mal sattınız vallahi helal olsun...

Eski
  (#13)
okan-gizem

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: motti 250cc chopper
26-02-2008, 07:50 AM

yok yok bize gore yok ben internete baktım cooook ama cook guzel bir mont gordum ama ahhh bu ögrencilik gene cıktı karsıma acaba elden taksit yaparlarmı acıyın bizede yaaa yok paramız napalım bende istiorum deri hediyeniz olsun söz size sporla ilgili herseyi ayarlarım
Eski
  (#14)
starblazer

starblazer - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: guzel oldu biri aldı :) gittim bende CBF 150 aldim
Kan Grubu: O Rh+
26-02-2008, 09:33 AM

yav korumalar tamdır değil mi ?, hani pahalı markaların 3 -4 satır yazdığı kısımlar bu montlarda atlanmamıştır herhalde.
Buda olursa neden olmasın Zaten bir kamyon referans veren var daha ne olsun.

hayırlı olsun , siteyide biraz duzeltseniz , burdaki resimlerden daha cok şey anlıyoruz Web sitesi çok zayıf kalmış

Lafımı geri aldım site güzelleşmiş

Konu starblazer tarafından (26-02-2008 Saat 09:35 AM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: bakmadan boşboğazlık yapmak

Konu Seçenekleri