işte bu motorlar yüzünden GAZİANTEP'te şehir merkezinde motor kullanmak yasak bu yasak daha uzun süre devam edeceğe benziyor bu adamlar yüzünden
Alıntı:
kertenkele200´isimli üyeden Alıntı
ya arkadaşlar o motor 90 bile gitmez ana haber bülteninde izledim tamamıyla abartı tamam bu dengesizlerin yaptıkları yanlış öteside ama 160 falan yok orda o motora bi bakın yapma imkanı varmı hiç kekolar eğleniolar işte motorbisikletle
|
dostum antepteki motorlar tek kafa olanları 150-160
km hız yapıyor çift kafalar 180-190 km hız yapıyor inanması güç ama gerçek. sakın hafife alıpta kafa tutmaya kalkma alırlar anahtarını
Alıntı:
firtina110´isimli üyeden Alıntı
bu mobiletle 160 km hız haberleri malesef artık bunaltı getirdi.Naıl oluyorda bir mobilet 160 km. hıza çıkıyor.Hyosung gt250 son hızı 140 km. bu mobiletler 160 km  Hadi inandık diyelim peki o hızda hemde balıklama vaziyette nasıl duruyorlar? mümkünmü böyle bir şey.Yaptıkları hız en fazla 80 km. ve o arabanının km'side aldatmaca bence. 
|
arkadaşım diger şehirleri bilmem ama gaziantep'teki bu tip motorlar tek silindirleri 150-160 yapıyor çift silindirlerse 180-190 km hıza çıkabiliyor
inanması zor ama gerçek ben bunların kaç defa yarışlarını izledim adamlar harbi pisikopatlar
motoru durdurma konusuna gelince bunlar şehirler arası otoban yollarda yarışıyorlar o yüzden hemen motoru durdurmak için acele etmiyorlar