Hover Scooter

hoverscooter737457dn7.jpg

Altında oluşan hava yastığı sayesinde yerden bir kaç santimetre yukarda hareket ediyor.110 kiloya kadar herkesi taşıyabiliyor.Kum ve çıkıntılı yüzeyler hariç her yerde kullanılabiliyor.Fiyatı 17 bin dolar.
Belki bu konu daha once acılmıstır.Açılmıssa kusura bakmayın,laf sokmayın:)

newsairboardvm8.jpg

hammacherschlemmerscootps4.jpg

ALINTIDIR.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şehrin içinde bunla dolaştıgını düşünsene ne geyik olur.:)minibüscünün teki arkadadan carparsa ayakları koparır gotur yav.

ne kadar hız yapıyormuş :silent: :queen: :queen: :queen: enteresan 2 kişi kullanılabilir mi?

zed

fazla hız yapmaz herlalde ve çok ilginç 2cm de olsa hava da gidiyor

boş ver bunlar falan fasa fiso kardeş normal bir motorun keyfini ve hızını alamayız bu meletten:farao:

Ya şöyle 1-2 milyar olsa belki alırımda.Ne o 17bin dolar giderim bi yzf r1 alırım.Ama ben zaten konuyu ilginç bi alet diye açtım güzel diye değil:cat:

mtk

başlık açmak yerine eski konuyu üzerinden devam edeyim..:
İnternette bugün gördüğüm bi haber.. söz konusu alet 1960 model bir teknoloji..

_______

1960 yılında İngiltere'nin Surrey bölgesinde bir mucit feribotla motorsikleti birleştirecek bir icada imza atmıştı. İcadın en önemli özelliği karada ve su üzerinde gidebilmesiydi...

Söz konusu icada Hover Scotter ismi verildi. Uçak benzeri bir motor taşıyan, oturma yeri ve ve kontrol konsülü motorsiklete benzeyen aracın arka kısmı da uçakların kuyruktaki kanatlarını andırıyor. İcatın özelliği hem karada hem su da gidebilecek türden...

[YT]32JmTBTlaN8[/YT]

direkt link..

_______

Şüpheis zeğlenceli birşey qüvenlimi ben onu merak ediyorum :) Hız yapmak lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar