Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda Activa
17-10-2006, 19:48 PM
Bu haber yanlış fotoğraf kullanılmak yoluyla çarpıtılmıştır. Olayın asıl fotoğrafı aşağıdadır. Asıl fotoğrafa bakıldığında cezai işlem uygulanması pek mantıklı görünmüyor. Azami yük ağırlığını geçmeleri veya kask takmamaları nedeniyle ceza verilebilir. Tabi eşeğe de kask takmaları gerekiyor muydu, bilemem
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: peugeot satelıs 250
Kan Grubu: O Rh+
17-10-2006, 20:15 PM
Alıntı:
gittardando´isimli üyeden Alıntı
Bir fıkra geldi aklıma, özür dileyerek anlatıyorum:
Trafik polisi canının çok sıkıldığı bir gün yoldan eşeğiyle geçen bir köylü görür ve 'dur şununla biraz eğleneyim' der kendi kendine
Köylüyü durdurur, ehliyet ruhsat ister
Köylü ikisinin de olmadığını söyleyince memur "Dayıcım ceza yazmak zorundayım"der, "sana yazarsam 5 Lira, Eşeğe yazarsam 3 Lira
Köylü "bana yaz yeğenim" der, memur eşeğe keseceği cezanın daha az olduğunu hatırlatınca köylü "sen bana yaz yeğenim, eşeğin sicili bozulmasın, ben onu polis yapacam" der
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: '04 F650FB (Keje)
Kan Grubu: B Rh+
05-11-2006, 01:04 AM
Alıntı:
mehmethan´isimli üyeden Alıntı
Bu haber yanlış fotoğraf kullanılmak yoluyla çarpıtılmıştır. Olayın asıl fotoğrafı aşağıdadır. Asıl fotoğrafa bakıldığında cezai işlem uygulanması pek mantıklı görünmüyor. Azami yük ağırlığını geçmeleri veya kask takmamaları nedeniyle ceza verilebilir. Tabi eşeğe de kask takmaları gerekiyor muydu, bilemem