6. Kuşadası Motosiklet Festivali bu yıl 14-17 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Kuşadası Belediyesi ile Kuşadası Motosiklet Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen festivalde Pinhani grubu ücretsiz konser verecek.

2007 yılından beri düzenlenen ve geleneksel hale gelen festivalde festivale Türkiye’nin dört bir yanından motosiklet tutkunları katılacak. Kuştur mevkiindeki Mocamp tesislerinde yapılacak festivalde 4 gün boyunca dj’ler tarafından partiler verilecek, Acil Durum, Antea, Retro ve Günhan Özaksoy sahne alacak. 16 Haziran Cumartesi günü ise ünlü Pinhani grubu Mocamp’ta Saat: 22.00’de ücretsiz konser verecek.

Kuşadası Motosiklet Kulübü Başkanı İsmail Aktaş, 2007 yılından beri gerçekleştirilen festivalin önemli bir konuma geldiğini belirterek, “ Kuşadası Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz festivale verdiği destekten dolayı Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün’e teşekkür ediyoruz. Türkiye’nin dört bir tarafından motosikletçiler her yıl katılmak için bu festivali bekliyorlar, bizlerde bu sene belediyemizin de büyük katkılarıyla muhteşem bir festival organize ediyoruz, tüm motosiklet camiasını ve Kuşadası halkını festivalimize bekliyoruz “ dedi.