Arkadaşlar tekteker neden hep gösterilerinde kasksız ve onunla beraber binenlerde aynen bu şekilde, güvenlik olarak sadece mont giydiklerini gördüm sitesinde tabi. Bu kask ile ilgili topic'e yazmayı düşünüyordum...
RoMaNs_ Özgür Olmak için Uçmaya, Uçmak İçin Kanatlara Gerek Yoktur ( GSX-R 750 ) YeTeR..
Yürrüüüüüüüüüü be tek teker ki tutar abi seni. Seni akşamları zaten görüyoruz limanda ve hayranlıkla izliyoruz. Abi sen yapamazsan kimse yapamaz. Aslında Alanya`da yapsan daha iyi olur be abi...
Sizce dünya kupasını kim kazanıcak. Bakalım kim bu işi biliyor.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Olsa da gururla R6 diye yazsak :P
Kan Grubu: A Rh+
27-12-2006, 16:31 PM
Süper yaaa tebrik ediyorum herkesi ayrı ayrı
Arkadaşlar konu 29-09-2004 tarihinde açılmış... Yazı yazacak konu mu bulamıyorsunuz anlamadım
Nasıl buldunuz bu konuyu forumu karıştırırken ..
Adam rekoru kıramamış ki bugüne kadar da yazı yazılmamış. Ayrıca rekor kırılsaydı TV'ye çıkmaz mıydı ? Haberimiz olmaz mıydı bundan ?
Tarihi konuları tekrar açmakta ne kadar ısrarcısınız yaaaa
Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...
Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: A Rh-
27-12-2006, 16:41 PM
Tek Teker Arif Abi isterse YAPAR
Resımler Hala duruyor Arif Abi,Ankara Hipodromda 2Yaz Önce Hitit Motosiklet Kulübünün Hazırladığı Draglara gelmiştin 3 Kişi 400 Metre Tek teker Pist Yetmedi.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Olsa da gururla R6 diye yazsak :P
Kan Grubu: A Rh+
27-12-2006, 16:43 PM
Alıntı:
Juniors´isimli üyeden Alıntı
Tek Teker Arif Abi isterse YAPAR
Resımler Hala duruyor Arif Abi,Ankara Hipodromda 2Yaz Önce Hitit Motosiklet Kulübünün Hazırladığı Draglara gelmiştin 3 Kişi 400 Metre Tek teker Pist Yetmedi.
Allah kaza bela vermesin Başarılar.
Ya adam yapamamış yalan olmuş diyorum . 2 sene önce açılan bir konu bu
Ya arkadaşlar lütfen yazı yazarken biraz bilinçli yazalım
Tek Teker Arif Abi isterse YAPAR diye ısrarcısın .. Biraz önceki yazılanları okursan sevinirim ....
Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...