Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

marauder 800 mü shadow 750 mi?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    tombo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Temmuz 2009
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    çapırdı çıplak oldu SUZUKI GSR 600 K7
    arkadaşlar herkese selamlar.

    suzuki vz 800 kullanıcısıyım.

    araştırdım ama cruiser lar da genelde kıyaslamalar 250 cc için yapılmış.800 cc suzuki marauder ile ona alternatif 750 cc honda shadow için bilgilerinizi yorumlarınızı görüşlerinizi bekliyorum.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    davids - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ağustos 2009
    Şehir
    kocaeli
    Motosikleti
    yok
    kullanmadım.görüş bildiremicem malesef.ben senin yerinde olsam suzuki yi tercih ederim.honda nın cruser larına alışamadım gitti.
    hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil

  3. #3
    Turintr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Temmuz 2009
    Şehir
    İstanbul, Moda
    Motosikleti
    xvs 650 Sport
    Suzuki maruder tam bilmiyorum. Ama buysa VZ 800 INTRUDER M800 se Honda dan bence baya daha iyi. Birincisi işçiloik olarak suzuki çok daha önde. Shadowdan çok daha sorunsuz bir motor olduğunu da biliyorum. ama fiyat daha pahalı olması gerekiyor.

  4. #4

    Üyelik
    23 Eylül 2009
    Şehir
    Konya
    Motosikleti
    Honda 1000RR
    Tüm motorsikletçi arkadaşlara aranıza katılan yeni bir üye olarak selamlarımı sunuyorum.
    Yeni bir motorsiklet almayı düşünüyorum hatta almak üzereyim.Paramı nerdeyse hazırladım sayılır ancak hangisini almam gerektiğine hala karar veremedim.2 Motor arasında kaldım kardeşler.1.Int.M800 2.Shadow 750 :( Bu kararsızlık beni öldürecek. M800'ün görüntüsüne hasta oldum gerçekten de hoşuma gitti.Hem biraz agresif ve spor hem de bir chopper duruşu var (yani öncam ve çanta takımı takarsan) Öte yandan shadow hakkındaki su götürmez yorumlar (iyi yönde yorumlar bunlar). Alacağım motor 2006 ya da 2007 model olacak büyük bir ihtimalle çünkü param o civarlardakilere yetiyor. Her iki motorun da 2. elleri aşağı yukarı aynı fiyat. Bu sitede bulunan forumlardaki çoğu yazıyı okudum ama hala tatmin edici bir karara varamadım.
    Lütfen bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
    Herkese iyi sürüşler...

  5. #5
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    09 Ekim 2008
    Bende senin gibi bir ara arayis içine girmistim ve araya araya sonunda YAMAHA DRAGSTAR'a karar vermistim . Ve simdi çok memnunum iyki suzuki, honda almamis diyorum zamanla daha iyi anliyorum sende iyi arastir sanirim sende yamaha'ya takilacaksin.. (tabii zevklerle renkler tartisilmaz ama yamaha bambaska).

    Dragstar XVS custom 650cc

  6. #6

    Üyelik
    02 Mayıs 2009
    arkadasım benim ilk motorum maruderdi sonra shadow ve suzuki volusia aldım ama maruderdeki seriliği gercekten chooper hissini ikiside vermedi bana.teknik özelliklerden filan pek anlamam ama maruderden inip shadow binince yakıtın kesinlikle cok farkettiğini gördüm shadow yakıt konusunda oldukça cimri ama maruderdeki seriliği ve verdiği hissi shadow veya baska bi motorda alabileceğini zannetmiyorum

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:41 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:33 AM ----------

    sunuda eklemek istiyorum sağlamlığa gelince kesinlikle suzuki diyorum hondayla yaklasık 20000 km yaptım cok büyük sorunlar yasatmasada ufak tefek b...tan püsürükten biraz uğrastırdı beni biraz narin bi motor ama belkide benim sansıma öyle gelmiştir diğerlerinde bişi yoktur bilemem.suzukiylede chooper olmasında rağmen dağ bayır bile gezdim 50000km yaptım ve yağ değiştirmekten baska rutin bakımlarından baska hiçbişi yapmadım hiçbiyerdede ne yolda bıraktı ne bir sorun cıkardı(tüh tühh masallah )


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler