Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kazalı Hyosung GV 250 Tamir / Bakım Önerisi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    atakanc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Haziran 2016
    Şehir
    Eskişehir
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Merhabalar herkese,

    2018 Nisan ayında yapmış olduğum kaza sonucu davalık olduğum servisimle sürecim tam olarak bugün son buldu. Dava şükür olsun lehime sonuçlandı. Motor 2018 Nisan tarihinden itibaren servisin deposunda yatıyordu. Görsel olarak her şey 2018 Nisanda nasılsa bugünde o şekilde duruyor. Fakat o kadar uzun zamandır motosiklet piyasasından ve tamirinden fazlasıyla uzağım ve hiçbir fikrim yok. Nereden ve nasıl başlamam ile alakalı ilk olarak buraya konu açmak aklıma geldi. Motosiklet doğal olarak şuan çalışmıyor. Akü, buji, her türlü sıvı temizliği yaptırmakla mı başlamalıyım bana bir yol haritası çizme amacıyla yardımcı olursanız çok sevinirim bunun yanı sıra aksesuar sıkıntılarım olduğu için sakarya ve çevresinde olma şartıyla custom işleriyle uğraşan bir ustamız varsa bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    15 Eylül 2019
    Şehir
    Erzurum
    Motosikleti
    Suzuki sv650s-2008 / Honda Cbr 250R 2012
    Sıvı kontrollerı yapılıp çalıştırılsın. Sonrasında da sıkntılı bölümleri değişirsiniz

  3. #3
    ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Temmuz 2012
    Şehir
    Bursa/Erdek
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200
    Fotoğrafları paylasirsaniz yardimci olmaya calisalim size

  4. #4
    atakanc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Haziran 2016
    Şehir
    Eskişehir
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    https://prnt.sc/2LYtMp1IynBc / https://prnt.sc/Ww27DVrC1cQT / https://prnt.sc/9QoaTyYWPrju / https://prnt.sc/EOVBBN4nV1-U

    Fotoğraflar bu şekilde, ön çamurluk orijinal şekilde tüm civata ve somunlarıyla duruyor o direkt takılabilir. Koruma demirinde net şekilde görülüyordur umarım motora göre sağ tarafında yamulma var onu mengene oturtarak düzelttirenler olmuş internette gördüğüm kadarıyla. Onun dışında sinyal takımı ve ön far için illa orijinal olmasına gerek yok elektronik aksam ile uyumlu olduğu sürece hepsi okey diye biliyorum. Vites basamağıda aynı şekilde dışardan farklı bir model uyar diye düşündüm ama bunların hepsi sağdan soldan okuduklarım tabi. Bide deltamotorluaraclar sitesinde hyosung gv250 uyumlu baya benim işimi görecek parçalar vardı fakat site bir acaba mı dedirtti bana alsam ne gelir elime hiç alışveriş yapmadım oradan daha önce bu konuda da bir alışveriş tecrübeniz varsa paylaşırsanız sevinirim.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)