Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Gv250 Son Durum Ne?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    sadraf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mayıs 2016
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Superlight200
    Selam dostlar uzun yol seven adamim motorumun sagini solunu ve arkasini cantayla doldurmayi dusunen gezgin ve bir o kadarda rahat bir insanim o yuzden tercihimi bu gv250den yana kullanmak istiyorum. Fakat aklimda deli sorular var yardimci olabilirseniz sevinirim.

    1- 2017 uretimi yok ne oldu tedavulden mi kalkti?
    2- en cok korktugum ve sirf bu yuzden almadigim sorun ise hala yedek parca ve servis sıkıntısı cikiyor mu? Zamanim kiymetli osuruktan bir nedenle 1 ay motoru kullanamamazlik yaptirmasinlar bana.
    3- karburatorlu motorlarda epey kronik sorun vardi bujiler olsun konjektor pipolar olsun bunlar hep problemdi. Bu 2016 modelde de hala kronik rahatsizligi varmi bu aletin?

    Aslinda bunlardan benim icin en onemlisi 2.madde sirf bunun yuzunden almak istedigim motoru alamiyorum.

    Memlekette baska 250 chopper yok ki cinliler disinda ve daystar disinda. Daystarada baktim da onda da pek bilgi bulamadim servis ve yedek parca durumu hakkinda hic bilgim yok.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mayıs 2006
    Şehir
    istanbul-beşiktaş
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    daelim daystar en son ülkemize ne zaman gelmiş, malum sitede satılanların gerçek yılları (üretim) nedir diye bakarsan durumun gv250'den daha fena olduğunu görürsün

    paypal kapanmasaydı gv250 için parçaları 7-10 gün içinde hyosungsource'dan getirtiyordun, şimdi nasıl oluyor bilmiyorum, banka havalesi komisyon vs astarı yüzünden pahalıya gelir diye düşünüyorum.

    parça konusunda takıntılıysan mecburen ya da regal ya da rks alıcan, regalraptor.net'e bak, ayrıca rks keeway supershadow, landcruiser ve en son blackster ile aynı v motordan geliştire geliştire devam ediyor, diğerlerine göre epey umut verici bir durum, regal'de pek çok eski motoruna sahip çıkmış yeni modeller de bile kullanıyor, ayrıca regal sitesine bakarsan haftada 20-30 motor sürekli gezmeye çıkıyorlar, onlar ya çok memnunlar ya da idare ediyorlar bizim gibi

  3. #3

    Üyelik
    14 Nisan 2016
    Şehir
    Karşıyaka
    Motosikleti
    HD Sportster 883R
    Şubat, Mart gibi benim de aklımda gv250'ye geçmek vardı. (sıfır alarak) Henüz zamanım olsa da gün yaklaştıkça tedirginlik artıyor, aynı nedenlerle.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)