Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

STİL MOTO'dan Yedek parça alan var mı ?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    raqqa31 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Eylül 2017
    Motosikleti
    Dragstar 650 Classic
    Başlıktada belirttiğim gibi alınır mı ? mondialin karbüratörü 400 civarı iken stil de 210 TL. İkiside çin ve zannetmiyorum ki mondial 1.kalite çin falan olsun. Alıp kullananlar var mıdır forumda araştırdım bulamadım ?

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------

    Up görünsün


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    yedimsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Ağustos 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Msx 125
    Ben motosiklete jant şeridi, reflektif band, tank ped, arka stop çakarı, balata temizleyici, ön çakar vs.. ıvır zıvır aldım fiyatları uygundu. Sorunsuz geldi. Fakat bir arkadaşım yedek parça almamı tavsiye etmedi. Genelde düşük kalite çin malı oluyormuş.

  3. #3

    Üyelik
    02 Ağustos 2017
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Ramzay QM 250
    Ben bir çok malzeme aldım. Gayet memnun kaldım. N11 üzerinden alışveriş yaptım. Kargoyu da ücretsiz yapsalar çok başarılı olabilir.

  4. #4

    Üyelik
    04 Ekim 2018
    kesinlikle tavsiye etmiyorum ödemeyi alıp parcalarımı göndermediler uzak durun

  5. #5

    Üyelik
    15 Şubat 2017
    Motosikleti
    xv250
    10 tlye ön fren üst merkezi almıştım hala kullanıyorum yanında kauçuk anahtar ve defter hediye göndermişlerdi evet 10 tl

  6. #6

    Üyelik
    19 Şubat 2018
    Motosikleti
    ns 200 & mt-07
    Japon motorları için yan sanayi yedek parça alacaklara bu firmayı tavsiye etmiyorum. İşin aslı onlar için yan sanayi parçayı çok zorda kalmadıkça hiç bir firma için önermiyorum. Bundan yaklaşık 1 yıl önce Yamaha Crypton için onlarca kalem yan sanayi parça siparişi vermiştim. Adresleri Adana'da, Hızlı şekilde kargoya veriyorlar. Parça kalitesi olarak çok tatmin edici olmasa da fiyat olarak çok uygun olduğu için tercih etmiştim. Grenajların renginde ton farkı vardı ve yerine oturtmak oldukça zorlu bir süreç gerektirdi. Fren balatası, filtre gibi sarf malzemeleri orijinalden oldukça farklıydı. Birkaç ürünü iade etmem gerekti uyumsuz parçalar olduğu için. İletişime geçtim ve gayet ilgiliydi satıcı, bir üründen elinde başka olmadığı için ücret iadesi, diğer ürün için uyumlu olan parçayı göndereceğini söyledi. Gidiş-geliş kargo ücretini de onların karşılamasıyla beraber sorunsuz şekilde para iademi ve uyumlu olan diğer muadil parçayı almıştım.

    Alacağınız ürün Çin malı motosiklete aitse çok fark edeceğini sanmıyorum. Satıcı sorunsuz iş yapıyor, uymazsa iadelerde problem çıkarmıyor. Fiyat uygunsa deneyebilirsiniz. Bahsettiğim tecrübeler n11 siparişi için geçerlidir, kendi sitelerinden alışveriş yapmayı denemedim.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)