Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Daystar vs Raptor (Baslangic)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    19 Şubat 2017
    Merhabalar motorsiklet.net ailesi. Oncelikle araniza yeni katildim ve fikirlerinize guvenerek bi kac sorum olacak. Oncelikle 1.97 boya sahibim. Her ne kadar dezavantaj gozukse de bu motor istegimi engellemedi. Oncelikle butce olarak full ekipmanimi ayarlamakla birlikte ikinci el bir daystar veya regal raptor 250 dusunuyorum. Ama on yargilarim cok tabiki bu konuda. Ikisininde 250 lik kategorisinde standart ozelliklere sahip oldugunu biliyorum. Ancak dedigim gibi boy konusunda bana genel oneri regal raptor oldu. Sizin fikirleriniz dogrultusunda daelim in daha iyi oldugu kanisina vardim.

    Ozetle daelim daystarda sorun yasarmiyim? Veya bu boya uygun ne tarz modifikasyonlar yapabilirim daha uygun hale getirmek icin?

    Tesekkur ederim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    14 Temmuz 2014
    Şehir
    Sivas
    Motosikleti
    Daelim Daystar 250
    Selesiyle oynayabilir, biraz geriye oturabilirsin belki. Ama her ikisini de gör üstüne otur öyle karar ver derim. Daystar'dan çok memnunum...

  3. #3
    Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2013
    Şehir
    BURSA
    Motosikleti
    HHH
    Boyun çok uzun arkadaşım, regal çok kalitesiz hiç bulaşma, daelim al ilk önce, gidon öne doğru ayarla yada yüksek gidon tak kolların uzun olduğu için çok rahat edersin arkaya doğru oturmaya gerek kalmaz. Bacaklarda sorun olmaz.

  4. #4

    Üyelik
    19 Şubat 2017
    Her ne kadar her sey surus zevki olsa da gorunus olarak da onem veriyorum tabiki durus vs. peki gercekten komik dururmu altimda daystar


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)