Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Bajaj Avenger 150 vs Superlight 200

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    05 Haziran 2016
    Arkadaşlar başlangıç motoru olarak ikisi için neler söylersiniz?

    Superlight için çok yorum var ama avenger yeni çıktığı için kısıtlı, burada benim sorum direk modeller üzerine değil markalar üzerine,

    Çinlilere malum çok önyargı var ve bajaj hintli bir marka olarak çinin üstü japonun altı olarak görülüyor. Bu ne derece doğrudur? garanti, yedek parça, servis, malzeme kalitesi olarak bajaj gerçekten daha üstün bir marka mı yoksa aynı rengin başka bir laciverti mi?

    Cruiserlar ilgimi çekiyor ancak servis peşinde koşmak da istemiyorum, zaten ilk motorum olacak teknik bilgim çok kısıtlı, sizce görüntü peşinde koşacağına gidip bir ybr almak daha mı doğrudur?


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    mustafa42121 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Şubat 2016
    Şehir
    konya
    150 lik motora o parayi ben olsam vermem. En azindan superlightta tasarim var. Serviste sorun olmaz. Hatta rks 250 vtwin olanlara bile bakabilirsiniz. Her yer kuba servisi.

  3. #3
    Ros1n2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Kasım 2014
    Şehir
    Ankara / Osmaniye
    Motosikleti
    Superduke
    Japon motor ile bajaj arasında ne kadar fark varsa bajaj ile küba arasindada en az o kadar fark var. Yeni model olsada bajajın diğer modellerine bakacak olursak avenger de başınızı agritmadan binebileceginiz bir model gibi duruyo. 200 çinli almaktansa 150 lik hintli alınır

  4. #4

    Üyelik
    16 Mayıs 2016
    Şehir
    Manisa
    Motosikleti
    Bajaj Avenger 150 Street
    Bu konuda tarafsız davranamam ama çinli ile Bajaj'ı karşılaştırmak biraz haksızlık olur. Satış sonrası için facebook üzerinden Ekrem Ata'yı takip etmeniz yeterli. Orada gerek paylaşımlar gerekse yorumlardan olumlu veya olumsuz her türlü bilgiye ulaşabilirsin. Kesinlikle Avenger 150 street.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)