Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kuba Superlight 200 - Bobber

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    21 Mayıs 2015
    Şehir
    Sinop/Karabük
    Motosikleti
    Hayaller Chopper
    Merhaba Arkadaşlar bir süredir heves ettiğim ama maalesef maddiyatın belimizi bükmesinden ötürü hayalini kurduğum chopper'a kavuşamadım. Her ne kadar kıyaslanması doğru olmasa da Regal Raptor ve Kuba Superlight 200 arasında gidip geldim. İzlediğim videolar, okuduğum yorumlar arasında ki fiyat farkından ötürü gönlüm Kuba'dan yana oldu. Temiz ikinci el güzel bi makine bulup zamanı geldiği zaman almak istiyorum. Benim sizlerden ricam bu makineleri Bobber tarzına dönüştürmek için ne kadar bir bütçe lazım. Sizlere aynı motorun iki video linkini atacağım, göreceğiniz şekil aklımdan geçenle birebir. İşte adam parçaları kesitmiş estetik bi görünüm kazandırmış, stop lambası yanda falan benim görebiklerim görsellik açısından. Peki anlayan abilerim, kardeşlerim var mı görsellik harici yada benim göremediklerimden başka bir değişiklik yapılmış mıdır? Süspansiyon olsun egzoz en önemlileri vs diğer şeyler ve bunların yapılması için neler gerekir, ne kadar zaman gerekir, ne kadar bütçe gerekir. Şimdiden teşekkür ederim..

    https://www.youtube.com/watch?v=JiptVQ7zidI
    https://www.youtube.com/watch?v=Z_6hB_x00Ck


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    BlackGhost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Ocak 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kuba SL200 - Honda BlackWidow 2001 (Chaos MC)
    egsoz açık o kadar mekanik anlamda,diğer her parça orjinal.Çamurluk ve see değişmiş,ön çamurluk iptal edilmiş,diğer kısımlar aynı.

    Kuba superlight 200 sayfasını araştırmanı bende sana tavsiye ederim.
    Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
    Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
    Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye

  3. #3

    Üyelik
    21 Mayıs 2015
    Şehir
    Sinop/Karabük
    Motosikleti
    Hayaller Chopper
    Teşekkür ederim saolun. Bir sorum olacak takribi ne kadar bir meblaya maal olur bize bobber projesi. Bir fikriniz var mı?

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 16:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------

    Arkadaşlar fikri olan yada görüşlerini bildirmek isteyenler varsa lütfen yazsın. Ona göre bi takım hazırlıklar yapmaya başlayacağım. Yukarıda ki sorunun cevabını alamadım. Bazı SL200 konularına tıklıyorum, o konuya girmeye yetkiniz yoktur diyor. Nerede ne bulacağımı bilemedim.

  4. #4
    SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Mart 2015
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Şimdi hocam videodaki gibi bir şey yapmak kolay. Maliyet olarak da şunu söyleyeyim: kesip biçme işlemlerini, sökme takmayı hep sen yapacaksan çok uygun rakamlara halledebilirsin.

    Sana lazım olacak yeni 1 adet sürücü selesi, 1 adet güzel arka stop lambası, aynalar değişecek, ufak plakalık yaptıracaksın. Ufak tefek kaynak vs işleri olur gerektiği yerde. Gördüğüm tüm masraf bu. Yani işçilik dışında seni çok uğraştıracak ve maddi olarak yoracak birşey de yok.
    Tam olarak maliyeti hesaplamak istersen saydığım malzemelerden beğendiklerinin yurtdışı fiyatlarını araştır, net bir rakama ulaşırsın.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)