Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Chopper/Cruiser tavsiye

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    HAZZILHAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Ocak 2015
    Şehir
    Vancouver, BC
    Motosikleti
    Suzuki Boulevard M109R B.O.S.S.
    Alıntı trankle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hazzılhar,

    öncelikle bu kadar uzun ve bilgi verici mesaj için teşekkürler. ehliyet konusunda eminmisiniz, çünkü resmi gazete derki; 24 yaş üzerindeki kişilerde 2 yıl tecrübe aranmaz, sadece 2016 da ehliyet alırsam stajyer ama A olarak kabul ediyor. bugün emniyete sordum, onlarda A alacaksınız dediler. moderatörün açtığı ehliyet konusunda detayları görebilirsiniz. okuduğunuz ehliyet maddelerinin altında olan ekstra bir maddeye istinaden yazıyorum.
    benim özellikle büyük motor isteme sebebim, arkadaşlarımla yazın gezilere katılabilmek. bu yüzden şimdiden alıp, yaza kadar tecrübe kazanmak istiyorum.fakat eşimin de sarması yüzünden sanıyorum 650 dragstar yada 750 shadow alacağım.arkadaşlarım 600 cc altı kabul etmiyorlar ekibe.

    ama sonuç olarak mantıken kesinlikle büyük motorun benim gibi sadece ybr ile ders almış bir kişi için risk olduğunun farkındayım.
    Ben yanılıyor veya karıştırmış olabilirim. Doğrudur.

    Ben bundan 2 hafta öncesine kadar GV 250 kullanıyordum ve Çanakkale, Tekirdağ gibi İstanbul'a yakın mesafelere gayet sorunsuz gittim geldim. 250'lik bir motosiklet niye yeterli değil anlayabilmiş değilim. Sonuçta arkadaşlarınız 600+ cm³ hacimli motorlarla max. 100-110 gidecekler ki 250'lik bir motosikletle bunlar çok rahat hızlar. Umarım gönlünüzce olur, hayırlı olsun ve kazasız belasız kullanmak nasip olsun.

    Ayrıca bu ikisinin arasında kalacak olsam Dragstar'ı tercih ederdim : )
    Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    15 Temmuz 2012
    Şehir
    antalya
    40 yaşındayken ilk motorum olarak aldığım shadowu tavsiye ederim.. Efsanedir,harikadır...abs li sini bul ve al derim kardeşim.. Tek sıkıntısı ş.içinde çok kıvrak değil..dikkatlice sur.. Her motorsikletlinin yapması gerektiği gibi "görünmezmişsin gibi" o denli dikkatli yani..abs siz olsa da diğer efsane dragstarı da tavsiye ederim..ş. İçi daha kolaydır suruşu

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 07:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:46 ----------

    Shadow ve dragstar ın ağır olması ve güçlü olması mı sorun.. Gaza akıllı uslu yüklenirseniz ki bilinçli bir surucusunuz belli.. Bi sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum

  3. #23
    capozzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Nisan 2014
    Şehir
    İzmir, Güzelyalı
    Motosikleti
    Dragstar 1100 sport
    Dostum, daha önce de konuşmuştuk seninle. Bu işe yeterince profesyonel yaklaşıyorsun. Eğitimini aldın, kitapları okudun, sana yol gösterecek arkadaşların da mevcut. Zaten yollara beraber çıkacaksınız, öncüyü takip edeceksiniz. Hızınız belli bir limiti aşmayacak, güvenli şekilde süreceksiniz. Anladığım kadarıyla hepiniz de belli bütçelere sahip, bu işi keyfiyle yapmak isteyen, gereksiz risklere girmeyen insanlarsınız. Bu durumda bence büyük cc ile risk yaşamazsın. Ha üstüne biner, iriliğinden biraz ürkecek gibi olursan bir tane de küçük makine alırsın. Zaten kısa yollar için, büyük cruiserın yanına bir tane küçük makineye de ihtiyaç duyacaksın.

    Drsagstar 650, Shadow 750, Vn900 kronik sorunu falan olmayan, makineleri cruiser olmaları için üretilmiş, sesleri olsun-şekilleri olsun bu işi keyfiyle yaşayabileceğin motorlar. Esas almak istediğin motor ülkeye gelene kadar seni idare ederler, hatta kim bilir belki çok hoşuna gider bir kaç sene onunla takılmak istersin. Öm de de dediğim gibi, İkinci eli bizim bu taraflardan alacaksan mutlaka haber et, güzel ustamız var motora mutlaka baktıralım.

    250'lik bir motosiklet niye yeterli değil anlayabilmiş değilim. Sonuçta arkadaşlarınız 600+ cm³ hacimli motorlarla max. 100-110 gidecekler ki 250'lik bir motosikletle bunlar çok rahat hızlar.
    Hazzılhar kardeşim, bence buradaki mevzu makinenin çıkabileceği hız değil. Anladığım kadarıyla sadece motosiklet ile ilgili değil daha özel bir oluşum yapmış o arkadaşlar. Aralarına katılacak kişilerin aşağı yukarı aynı zevklerde, aynı bütçelerde, bakış açısı olarak da aşağı yukarı aynı yerlerde olmalarını istiyorlar. Böyle istiyorlar ki bir organizasyon düzenlendiğinde "ben onu yapamam", "ben şu işe girmem" gibi ayrılıklar olmasın. Bunun için de bir takım filtrelere ihtiyaç duyulur.Filtrenin bir tanesi de makinenin büyüklüğüdür. Belki başka filtreler var, belki evli ya da nişanlı olmak gibi istekler de vardır vs.

  4. #24

    Üyelik
    01 Eylül 2015
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Harley Davidson Electra glide
    ben size söyleyeyim, mesela hanımları turlara almıyorlar. neden diye sormayın, bilmiyorum. aksiyon lar olabilir.

  5. #25
    mezarkabulp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Nisan 2008
    Motosikleti
    REGAL RAPTOR 350 SPT ENDURO
    merhaba kıymetli dostlar

    TÜM SORULARINIZIN CEVAPLARINI BU KANALDA CEVAPLAMAYA ÇALIŞTIK !!
    V TWiN MOTOR Sorunları ve cözümleri

    LİFAN LF BAŞTA OLMAK ÜZERE PİYASADAKİ TÜM CHOPPER - CRUİSERLARI TERCRÜBELER DAHİLİNDE İNCELEMEYE ÇALIŞıyoruz..

    vizyon: GERÇEK BİLGİ/ GERÇEK TECRÜBELER/ VE GERCEK DOSTLUK

    YOUTUBE KANALIN ADI: GÜMÜŞ KASKLI GEZGİN

    YOUTUBE LİNKLERİ:
    https://youtu.be/r05ULwtnHUc

    https://youtu.be/bsyMmtCtbFA

    https://youtu.be/5sya8OxC-ww

    https://youtu.be/7y9A7x19EJw

    https://youtu.be/8YE-H24aN3w

    https://youtu.be/5SMOUldaCaY

    vidyoların devamı gelecek yeni başladık tecrubelerimizi ..

    TAKTİR SİZIN. SAYGI VE SEVGILER DOSTLAR


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler