Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Custom Bajaj Boxer

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    31 Temmuz 2017
    Şehir
    Mersin
    Motosikleti
    Honda CG 125/Honda Titan Es
    Bahsi geçen motosiklet: https://goo.gl/ivmmGL

    Öncelik eğer yanlış yere açtıysam herkesden özür diliyorum. Aylardır araştırmalarım sonucunda kendime uygun olduğunu düşündüğüm motor tipini bulmuş bulunmaktayım. Bütün tip ve modellere baktım ama hiçbiri bunun kadar etkilemedi beni, her baktığımda bir eksiklik vardı sanki.

    Motorun modeli mi tipi mi artık ne deniyor bilmiyorum; scrambler diye geçiyormuş. Aklımda bir kaç soru işareti var ancak. Bunlar:

    1) Motor biraz ince diğerlerine göre sanki ben şişmanım ve kısmen uzunum diyebilirim. Alet beni taşır mı? Taşırsa çok sırıtır mı? Sırıtma işi bana kalmış sanırım üstüne binince belli olacak. (179cm-115Kg)

    2) Başlangıç motoru için iyi midir? (Kendin cevabını vermişsin demezseniz sevinirim başka bir vitesli öneriniz varsa bekliyorum) Birçok kişi scooter al diyor ancak ben vitesli ile başlama tarafındayım. Bu bana gitar çalmaya başlayacak bir insana "klasik öğren sonra elektro veya bass gitara geçersin" dermiş gibi geliyor.

    3)Bütçem 200ns'e kadar çıkıyor, onu veya bir başkasını mı almalıyım? İlk motorum olacağından illaki yatar diye düşünüyorum. Fiyatı uygun olunca yatırsam da 200ns yatırmış kadar üzülmem sanırım.


    Şimdilik aklımdaki sorular bunlar devamı olursa ekleyeceğim. Cevaplarınızı bekliyorum iyi günler, iyi sürüşler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Rasasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ağustos 2017
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Mz Etz 301
    Bireysel kullanacaksanız çok sırıtmaz.Ancak kesip biçtikten sonra iki kişilik olamayacak kadar ufalır. Scrambler değildi yavrusu diyelim biz ona lakin güzel motosiklettir.Alın,kesin biçin hevesinizi alıp pulsara yönelmeniz tavsiyemdir.
    makrofaj bunu beğendi.

  3. #3
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    28 Aralık 2016
    Motosikleti
    Honda Cbr250r--> Yamaha Yzf R25-->Honda CBR600f4i
    1.75 95 kg arkadaşım bir tane aldı ve sattı. Şimdi yenisini kullanıyor . Cafe racer yaptı. İşini görüyor. Az yakıyor ve dayanıklı.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)