Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

125 çelik kangda vitesli motorsiklet nasıldır.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    04 Haziran 2013
    herkese iyi günler,çelik kangda 125 hakkında detaylı topic yok,bilenler bu motorsiklet hakkında bilgi verebilirmi. benım tespit ettiğim eksileri km saati çok fazla gösteriyor, 5 bin devire geldiğinde ayakta titreşimler başlıyor. yakıtı test yapamadım daha, daha önce windy 125 vardı.o 1 litre ile 35 km götürüyordu.bu motorsiklet nasıldır.daha başka eksi yönleri nelerdir. teşekkürler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    06 Şubat 2018
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    Kangda victory kd125
    Selamlar. Tabi bu kadar eski konuyu hortlatmanin anlami yok gibi ama, kangda tercih etmeyi dusunen baska arkadaslar vardir diye yaziyorum.
    Kangda, 2006 ve 2008 yillari arasinda uretildi ve satildi. Çin malidir. Ayni fabrikada Lifan uretildi.Dolayisi ile lifan ile bir cok parcasi uyumludur.
    Arkadaslar, onemli olan alacaginiz motosikletin ne kadar bakimli ve nasil kullanilmis oldugudur. Şu an Kangda124kd kullaniyorum ve gayet memnunum. Yakiti performansi ve goruntusu gayet duzgun. Simdiye kadar hic sorun yasamadim. Tum bakimlarini kendim yapiyorum. Bakim videolari cok yardimci oluyor. Bakimli olan motosiklet kolay kolay sorun cikartmaz.Gayet memnunum arkadaslar.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)