cbr929rr

İSTANBULDAN GEÇTİĞİMİZ İLKBAHARDA SARI SİYAH CBR929RR 2000 MODEL MOTOSİKLETİM ÇALINDI MOTORUN ŞUANDA MERSİN CİVARLARINDA OLDUĞU TAHMİN EDİLMEKTEDİR ve MOTORUN ÖN FARLARI ORİJİNALİNDEN FARKLI OLUP FARDA SONRADAN TAKILMIŞ 3 ADET KIRMIZI ANGEL EYES VARDIR MOTOSİKLETİMİ GÖRENLERİN BANA ULAŞMASINI RİCA EDERİM BULANLARI ÖDÜLLENDİRİCEĞİMİ BELİRTMEK İSTERİM [EMAIL="[email protected]"

Mersin taraflarında oturuyorum..Görürsem tabi ki bilgilendirirm ancak fotoğrafı fln varsa daha bilgilendirici olur..

çalınan motosikletimin en son resimleri

http://www.motosikletilan.com/motosiklet/race/honda/cbr_929rr/2000/istanbul/yellow_dewil_4193 linkte motosikletimin ilanı vardır arkadaşlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:15 ----------

Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar motosikletim benim oğlumdu resmen şimdi çok yalnızım motosikletçi arkadaşlar umarım beni anlıolardır şimdiden ilginize çok tşk ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:17 ----------

Ayrıca cep telim 0555 973 70 75 tir _bulut

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:20 ----------

Motorun plakası 34 lvj 07

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar