Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Plakasız motor.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Ahmet Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Temmuz 2009
    Şehir
    Kartal-İSTANBUL
    Motosikleti
    HONDA PCX
    Plakasız motosiklet, araba gördüğümüzde hemen 155 e bildirelim. Bu hırsızlıklarla mücadele edelim. Bir gün bizimde başımıza gelebileceğini unutmayalım. Kullandıkları plakasız yöntem plakadan tanınmayı zorlaştırıyor. Lütfen duyarlı davranalım.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    06 Mayıs 2018
    "Plakasız yöntem plakadan tanınmayı zorlaştırıyor" cümlenizi çok beğendim. Bu bence çok doğru. Hiç aklıma gelmemişti. Şaka bi yana motor sürerken gören biri için çok zor ama araçlı veya yaya anında görünce yapılmalı mutlaka! Destek veriyorum.

  3. #3
    Ahmet Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Temmuz 2009
    Şehir
    Kartal-İSTANBUL
    Motosikleti
    HONDA PCX
    Vatandaşlık bu şekilde polisin işini kolaylaştırmak ve canı yanana yardımcı olmaktır. Arabaların önde plakası var motorların yalnız arkada plakası var. Motorcular olarak yurt sathında birlik beraberlik içinde olalım. Hemen durup 155 i aramak zor değil, bulunan motor sahibinin bozulan pisikolojisini düzeltecektir.

  4. #4

    Üyelik
    03 Ağustos 2017
    Vallaha ben şahsen plakasız motor değil gözümün önünde çalınanı görsem direk müdahele ederim. benim geçen hafta e5 üzerinde 120 km hız ile seyrederken topcasem düştü tabi ben birkaç km sonra farkettim. tabi aradım bulamadım dünya kadar para,evrak gitti puff oldu. 3 karakol değiştirdim en sonuncusunda hır gür çıkarmasam bana hayırdır diyen bile olmadı. DEVLET TEMBEL POLİSİ MEMURU TEMBEL. neyseki bulan arkadaş aradı abi gel çantanı al dedi yoksa duman olmuştuk. Vatandaşın Vatandaştan başka dostu YOK !!!!

    ne arayacan 155 i dal gitsin hem stres atarsın hemde birine faydan dokunur.

  5. #5

    Üyelik
    25 Ocak 2017
    Ben kaldırıma park eden aracı çektirmek için polisi aradım ama sıra vardı telefonda bekletiyorlar. O kadar bekledim aradım tekrar ama gelen de olmadı. Düzenleme lazım.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)