Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

KTM Duke 200 motorum çalındı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    17 Eylül 2017
    Selamlar, bugün -tahmin ediyorum sabaha karşı- beşiktaş asariye caddesi üzerinde duke 200 model turuncu renk 34 ET 7865 plakalı motorum çalındı. Mit binasının hemen altında oturuyoruz. İfade verdim, kapı kapı kamera kayıtları için dolaştım fakat şu zamana kadar bir sonuç elde edemedim. Gören, duyan olursa 0532 6865078 nolu telefonu arayabilirler. Şimdiden teşekkür ederim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    31 Ağustos 2017
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    NMAX 155
    Geçmiş olsun, bulunur inşallah.

  3. #3

    Üyelik
    17 Eylül 2017
    Arkadaşlar tekrar merhaba,

    Bugün forum üzerinden duyarlı bir arkadaşımız motorumu kağıthane civarında gördüğünü söyledi. Hamidiye mahallesinde evinin önünden iki üç defa geçmiş. Hemen teyit etmek için yola çıktım. Kağıthaneye vardığımızda Ahmet arkadaşımızla buluştuk. Sağolsun bizi aracıyla aldıktan sonra dolaşmaya başladık. 15 dakikalık aramadan sonra bir yerde bekleyip motorun önümüzden geçmesini seyretmeye karar verdik. Tabi istediğimiz gibi olmadı. Teşekkür edip yayan aramaya devam ettik. İki kişiyiz bu sırada. Motoru görünce ne yapacağımızı planlamıştık.

    155'i arayıp hemen ekip göndermelerini isteyecektik. Hamidiye camii'nin önünde konuşlandık. Motorumun oradan geçeceğinden o kadar emindim ki görünce panik yapmadan ne yapabilirim diye düşünüyordum. Beklediğimiz an geldi. Duke sticker'ı sökülmüş, aynaları çıkartılmış ktm marka motorum bir sokak ilerimizden, sokağa dik bir şekilde gitti. Hemen oturduğumuz yerden kalkıp 155'i aradım. Ekip göndereceklerini söylediler. Elim ayağım boşaldı bir anda, kalp atışlarım hızlandı. Midemde tuhaf bir acı ve bir daha görürsem ne yapacağıma dair bütün düşünceler saniyeler içinde geçiyordu kafamdan. Çok istediğim fakat heyecanla karışık korkunun da yer ettiği o an gelmişti. Motorum aynı sokaktan ayağıma kadar geliyordu. Arkadaşıma keselim mi önünü dedim ve onayı aldıktan sonra yola inerek motorun üzerine doğru gittik. Üstünde 15-16 yaşlarında biri kasklı iki çocuk vardı.

    Motor güzelmiş repliğinden sonra kaçmasınlar diye hangi cümleleri kuracağımı kurgulamamışım kafamda. Bu anın geleceğine ihtimal veremiyor oluşumdan olsa gerek. Kaçmasınlar diye anahtara elimi attım ve çektim. Bu ktm anahtarı değildi. Dişleri bilenmiş anahtar olsun diye konulmuş bir anahtardı. Hemen çocuğun elini gazdan çektim. Motoru durdur dediğimde kontak kısmının altındaki kablolara elini attı ve stop ettirdi. Motoru nerden aldınız dedim, motor sizin mi abi dedi. Artık çalıntı motor olduğundan eminiz fakat benim motorum mu daha bilmiyoruz. Motor sizin mi abi dedi tekrar. Evet benim motorum polis çağırıyorum bekleyin dedim. Biri tamam diyor biri al şu kaskı falan diye geveliyor yanındakine. Kaçmaya yeltenmiyorlar ama şoktalar.

    Motoru kaldırıma çıkardım. Motorun benim olduğuna dair bir işaret arıyorum artık. Ön tekerleğe baktım farklı. Anahtarı taktım çalışmadı. Motor benim değildi arkadaşlar. Çocuklar motoru çekerken uzaklaşmaya başladılar bizden zaten. Buradasınız değil mi diyorlar bir de. Birilerini çağıracaklarından da eminiz artık. Motorumu bulmak istiyoruz fakat bir taraflarımızı kestirmekten de çekiniyoruz tabi. Hemen terkettik orayı. Polis merkesinden aradılar biz olay yerinden uzaklaşırken. Motoru camii'nin önünde bıraktığımı çalıntı olduğunu, birilerini çağırmaya gittikleri için kaçtığımı söyledim. Polislerin dakikalar içinde geleceğini bilsem orayı terketmezdim emin olun.

    Taksideyken olay yerine doğru giden polis memuru aradı bu defa. Ona da olay yerini terk ettiğimi ama motorun çalıntı olduğunu ve Hamidiye camii'nin önüne bıraktığımı söyledim. Keşke gitmeseydin dedi. Yarım saat sonra motoru aldınız mı diye beni arayan polis memurunu aradım. Motorun sahibinin Bakırköyde olduğunu çalıntı olduğundan emin olmadıklarını söylediler. Bakırköy'deki motor kağıthanede aynasız, üzerindeki sticker'lar sökülmüş ve sahte bir app plakayla geziyor ama çalıntı olduğundan emin değiliz hala... Kendi motorum olmadığını bir de şaşe numarasından teyit etmek istedim. Şase numaraasını verir misin dedim, otoparka gidip bakarsın dedi. Mavisu yediemin otoparkına çektiklerini söylediler. Otoparkı aradım buraya motor gelmedi dedi. Umarım ben aradıktan sonra motor otoparka çekilmiştir ve sahibini bulmuştur. Eğer okuyorsa arkadaşımız, motorunun nerede olduğunu biliyor artık.

    Arkadaşlar kendi malımızı aramazsak bulunmayacağından o kadar eminim ki artık. Biz, bir deli cesaretiyle motorun üzerinden indirdik çocukları ama yanımızda kendimizi savunacağımız kürdan bile yoktu.

    Duyarlı olan herkese çok içten teşekkür ediyorum. Umarım ileride ağır yaptırımları olur da kimse bu kadar kolay başkasının malına el koyup sokaklarda elini kolunu sallaya sallaya dolaşamaz.

  4. #4

    Üyelik
    20 Eylül 2017
    Geçmiş olsun hocam. Çok kötü bi duygu insanın emeğinin bikaç dakika içinde kaybolduğunu görmek. Ben türkiyede yasalara güvenmiyorum artık. Maalesef 3. Sınıf bi ülkede yaşıyoruz. Bu arada yazım diliniz çok güzel, yaşadığınız duyguları çok güzel anlatmışsınız.

  5. #5

    Üyelik
    20 Aralık 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Geçmiş olsun.
    Dünde arkadaşımın r25 i çalındı.
    Gsr600 kırmızı renk gelip götürmüşler avm otoparkından.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler