Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Sahte plakayla şehir eşkiyalığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    27 Nisan 2015
    Değerli Arkadaşlarım; ben motosiklet sürücüsü değilim, 24 yıllık hiç kazası olmayan otomobil sürücüsüyüm ancak yardımınıza ihtiyacım var. 26 Nisan 2015 pazar günü 15:45 civarı, Etlik Gata'yı geçince Etlik Caddesindeki kavşağa yaklaşırken taksi durağının hemen ilerisinde kırmızı bir motosiklet yolun sağında bekliyordu ve arkasına bir kişi binmeye çalışıyordu. Zaten her zaman trafikte motosikletlerden çekindiğimden daha da temkinle ve yavaşça yanından geçmiştim ki (bu esnada zaten kavşak lambası bize kırmızıydı) sağ arka tarafımda hafif bir ses duydum ve hemen durdum. Bu iki şahıs motosikletiyle yanıma geldi ve terbiye sınırlarını epey aşarak küfürlü sözlerle ve arabama yumruklar atarak tepki gösterdi. İnip de bu terbiye yoksunlarıyla belaya bulaşmayım diye sanırım hayatımın en büyük sabrını gösterdim. Tabi çekip gittiler. Ben ilerde durup aracıma baktığımda sağ en arkada 30 cm. hafif çizik ve hafif çökme olduğunu gördüm. Bu motosiklet bana en arka kuyruktan değmişti, eğer ben hatalı olsaydım, daha öne yakın bir yerden vurmalıydı, yani aracımın geçişini gördüğü halde yine de ileri hareketine başlamış olmalıydı, durduğu yerden. Galiba bu anlamsız tepkileri de suç bastırmak içindi. Bu motosiklet kırmızı renkliydi, kasklı genç 2 kişi binmişti, arkadaki şahıs hafif sarışın ve entel sakallı idi. Motosikletin plakası 06 DO 698 ancak emniyet kayıtlarında sahte plaka! Aracımın camlarında ve yan tarafında vuranların parmak izleri var ve bölgede kamera kayıtları var. Bu şahıslarla (şehir eşkiyası demem daha doğru olur) ilgili tanıyan ve bilgisi olan varsa benimle irtibata geçerse çok memnun olurum. Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılarımla.
    ahmetkorkmaz bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    ahmetkorkmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ağustos 2014
    Şehir
    Bursa / İçinden
    Motosikleti
    V-Strom
    Geçmiş olsun ilk iş aracınıza 100 150 TL ye bir kamera alın (ben öyle yapıyorum) kendinizi ispat etme, haklıyken haksız duruma düşme riskiniz kalmaz.

    Savcılığa gidip bir an önce şikayetçi olun. Mobese kamera kayıtları silinmeden!!!
    İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN

  3. #3

    Üyelik
    27 Nisan 2015
    Çok haklısınız, iyi fikir, teşekkür ediyorum.

  4. #4
    MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Mayıs 2010
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Abicim geçmiş olsun da entel sakalı nasıl oluyor ben oraya takıldım

  5. #5

    Üyelik
    27 Nisan 2015
    siz söyleyince ben de "entel sakalı" yazıp Google görsellerde arattım, görsellerdekilerden sanki Ahmet Hakan'ın sakalına benziyordu evet..


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)