Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Şişli'den çalınan 600 rr

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    cem_ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Eylül 2007
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    S&T GT250 R
    Hocam nasıl vardın bu kanıya, o taraflarda bir kanalı bağlantısı bişiyi olan varmıdır. Yada bana isim lakap bişi verebilcek olan ?


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    11 Mayıs 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 (2014)
    okuduklarıma inanamıyorum. Burası ne rezil bir ülke oldu böyle. Moturu çalınan moturuna ulaşırken, Polis izliyorsa; Demek ki çetenin içinde polis de var. Siz çalın ben göz yumayım hesabı. Bu tür olayları daha çok gündeme taşımak gerekir. Yoksa hiç bir şey olacağı yok.

  3. #23
    aytacaksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mayıs 2011
    Şehir
    Bakirkoy/Istanbul
    Motosikleti
    Honda VFR800X Crossrunner
    polis yaptigi isi para degilde, vatani icin yapsa durum farkli olurdu. vatanini vatandasini dusunen polis gormedim ben henuz.
    burak9302 ve jakabo_ist bunu beğendiler.

  4. #24
    cem_ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Eylül 2007
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    S&T GT250 R
    Bu aralar bayağı çalıntı motor bulunmuş okuduklarıma göre, bakarsın bizimkide çıkar.
    Konu günceldir arkadaşlar

  5. #25
    burakragaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Eylül 2013
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    GT250R 13'-ÇALINDI - Maxx 200-16' -Rx3i Evo'16 -
    inşallah.. G.olsun..

  6. #26
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    17 Kasım 2014
    Bu is icin emniyet birsey yapmiyorsa, biz bisiler yapmaliyiz, tuzak kurmak en iyisi birkac saglam kisi toplanicak birkac gece uykudan feragat edicek. Uygun biyerde yem olarak tam calinacak bir tip motor birakilacak, karsidakilerin silahli ilmalarina karsin yanimizda kolayca ve yasal edinebilecegimiz yivsz av tufekleri olucak, yivsiz av tufekleri yakin mesafeden onlarin en kotu ihtimale cekecekleri tabancadan cok daha fazla durdurucu bir guce sahiptir. Adamlar silah tehtidiyle suc ustu yakalanacak , ondan sonra en guzelinden bir dayak cekilecek, hatta fantezi yapilip gozune kulagina şiş bile sokulabilir, arada kim vurduya giderler,kör, sagir olsun, çeksin omur boyu turkiyede dayagin adam yaralamanin cezasi, sabikaniz yoksa 250 tl dir. Bu piçlerinde arkasini sormaz kimse, kimse bunlarin sikayetini dinlemez.herkes ben yapmadim diyecek.
    Sonra bir guzel polis aranacak, bunlar polise teslim edilecek, kesinlikle ifadelerde tufek kullandik, zor kullandik denilmeyecek bu kadar basit.
    Halk orgutlenip birkac motorda boyle tuzak kurup yakalar dover, polise verirse bu isler yok denecek kadar azalir.

    Bir diğer konu yine yem olarak tam calinacak bir tipte motor korumasiz bivimde tuzaklanacak, uygun biyerde havali tufekle beklenecek , cok guclu ve uygun fiyatli havali tufekler var,uzerlerinde gelen durbunlerle 50 m den nokta atisi bile yapabilirsiniz rahatlikla, hatsan bt65 gibi. Bunun 6.35 kalibresiyle tilki falan avliyorlar. Gece hirsiz gelince tam is ustundeyken atis serbest, gozune kulagina, oldurmeden sekel birakacak birkac yerine atis yapilir odaha ne oldugunu anlamadan, tufeklerin ucuna moderator takiliyor , sessiz oluyorlar, kimse anlamaz, hirsiz polise gidemez, gitsede siz bisi bilmiyorsunuz uyuyorsunuz, olayla hicbir alakaniz yok.
    Caydirici bisiler yapmak lazim, bunlari sadece yakalayip hapse attirmak konu degil, sekel birakacaksiniz, gozu, kulagi, yada diz kapagi kirilacak , omur boyu sakat ve protezle dolasacak ancak ozaman cayar boyle islerden
    Kanun gorevini yapmiyorsa ceza vermiyorsa, halk yapsin, sayet benim motoruma birsey yapsalar elimden gelen herturlu pisligi yaparim bunlara kesinlikle yanlarina birakmam.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)