Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

[Erzurum - MT]

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41

    Üyelik
    09 Eylül 2010
    gençler merhaba... benim kütük erzurum ama ne gördüm ne bilirim oraları. Ancak hakkari de askerlik yaptım istanbulluyum. Donarsın dediler donmadım :D istanbuldaki soğuk daha beter gelmişti bana. Eğer öyleyse en az 6 ay motora biner miyim oralarda ? Bu aralarda tanışalım. Ben oraya kısmetse atanmış veteriner hekim arkadaşım. Motor blok konusunda rektifiye konusunda gayet bilgim var. Sizlere kendi motorunuzun bakımını yapma konusunda da yararım olacaktır. Şuanda elimde küçük hacimli bir motorum var. Orayı bilmiyorum sonuçta. Büyük alacağım zamanda oranın şartlarını anlayarak yanına alıcam. O nedenle büyüğü sattım. Sizden haberler bekliyorum durumlar nedir diye,? Kısmetse yakında hep beraber binicez :D


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42

    Üyelik
    11 Haziran 2015
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Suzuki DL 650 Vstorm (2004)
    herkese selamlar. yakın zamanda karadeniz turuna çıkacağım tura başlamadan bi gece erzurumda çadırda kalıcam gibi gözüküyor. orda kamp alanı, çadır kurmaya uygun kaba et dondurmıcak bi yer biliyo musunuz?

  3. #43

    Üyelik
    09 Eylül 2010
    Sürekli var mı biri var mı biri demişsiniz. Kış geliyor zaten. Bilen aktif olanlar yazsın özelden hepinizi bir cumartesi günü palan sosyal tesis bahçesinde gerek arabayla gerek motoruyla gelsin oturup tanışalım. Kafalar yatarsa gezer tozarız.


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)