bayramınız mübarek olsun çankırı
bayramınız mübarek olsun çankırı
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
yunus kardeşm yok bu sefer gerçekten izin yapıyorum :D hatta yarın inşallah izmirdeyim akşama :p aslında dediğin gibi sürekli yüksek devir çeviriyorum, inşalah yakmayız motoru, şimdi eylül sonunda birde okul başlayacak tekrar... bak sen o zaman gör beni... sapan taşı yetişemez peşimeben inşallah mstırı bitirip askere gitmeden önce yatıcam tam olarak 1 hafta... sonrası Allah kerim...
bu arada bizim memlekette muazzam bir motosikletli artışı yaşanmış, canım çekiyor ama nafile...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:10 ----------
ya bizim "patron" , "makine mühendisi" abilerimiz var aslında... bize öğretseler şöle alemleri... değil mi ama![]()
Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...
Merhaba arkadaşlar,
Ben forumda yeniyim.
Yaklaşık 4-5 ay önce Motorumu aldım. Ehliyetim biraz daha eski.
hepinize iyi bayramlar, kazasız sürüşler diliyorum.
Emre
Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...
Cemin dedikleri lafta ya icraatını göremedik :D
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> Bajaj RS 200
birazdan eymir yapıyorum değerli hemşehrilerim.
gelen olursa oralardayım.
yakamda kırmızı karanfil olacak![]()
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Bende geldim arkadaşlar başkente eymircilere selam olsun burda ne yaptılar acaba??
Sende hoşgeldin arkadaşım buluşmalarda tanışmak dileğiyleMerhaba arkadaşlar,
Ben forumda yeniyim.
Yaklaşık 4-5 ay önce Motorumu aldım. Ehliyetim biraz daha eski.
hepinize iyi bayramlar, kazasız sürüşler diliyorum.
Emre![]()
Dün geldim kuzey EGE den bayram dedik değerlendirelim dedik çook kalabalık tı yollar cook ama güzel di yeni rotalar keşfettim.Ayrıca bi topik açıcam fotolar için (=
Küfür işçi sınıfının ağzında açan çiçektir.
oooo... uyan artık ankara : ) günaydıN herkese![]()
Günaydınlar efem![]()
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> Bajaj RS 200
19 eylül pazar - ankara off-road şampiyonası
mühye köyü
http://www.andoff.net/Haber/2.mahalli/BasinBulteni.pdf
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
elvankent nasıl bir yer ? otarafta oturan var mı ?
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)