anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Moto Eğitim > Köşe Yazıları > Ayşe Şule Bilgiç

Karı kısmısı motor kullanır mı? / Ayşe Şule Bilgiç

Bu konuya 164 cevap yazıldı 8431 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#41)
tyler_durden

tyler_durden - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Ramzey QM 125T-10 D ama büyüyünce çook büyük olacam
Kan Grubu: A Rh+
20-06-2006, 15:41 PM

walla oluyor hem de öyle güzel oluyor ki... motosiklet, bayanlara, erkeklerden daha fazla yakışıyor.

Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
Eski
  (#42)
motocycleboyreigns

motocycleboyreigns - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: BMW R26-MZ 251
20-06-2006, 21:47 PM

Valla kullanır kullanmasına da...
-Otobanda 80 i geçmez.Rodin'in ''düşünen artçı''pozisyonunda,yanınızdan geçen kamyonları izlersiniz.
-Bakkala kadar dinlemez,kaskı taktırır,koruma gerekmediğine belki! ikna olur.
-Tecrübeli statüsüne geçtiğinde ve maddi imkanı elverdiğinde (süper femine-tank girl karışımı bişey ya)hemen eşşek kadar motor alır ki bu tipik maço erkek tavrıdır.Ama sürüş değişmez.Hala virajlara 15 km s hızla girer.Uzun yola ikna olmaz.Devamlı yıkatır cilalatır o kadar.
-Uyuzdur.Devamlı ''650 cc'' ''enduro'' ve ''BMW'' laflarıyla inceden ne kullandığını belli edip havasını atar.
-Erkek muhabbetine ölüp bayılır çünkü onu sert gösterir.(Bir tek 'abaza' muhabbeti diye tabir ettiğimiz muhabbetten kaçar.Ona da yakında girecekler,masculin imparatorluğumuz yıkılıyor aman aman )
-Titizdir.Arazi motorunun kirli olması gerektiği fikrine alışamamıştır.
-VE EN nihayetinde,bilinçlidir.Süper ötesi bilinçlidir.Bu konuda kitaplar okur.Araştırır.Devamlı kendini geliştirir.Bu onu çoğu erkekten üstün motorcu yapar.Ama ne derseniz diyin,bu kadar süper olmak bana geldiği gibi çoğu insana da sıkıcı gelmektedir.
İyi sürüşler,iki tekerli melekler.
Eski
  (#43)
pirizcinuri

pirizcinuri - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
20-06-2006, 22:05 PM

kullanır kullanmasına da bu abazalık bolluğunda işleri zor arkadaşların ama aldırış etmeyin sapıklara inmeyen motordan öyle estetik bir alette estetik vücutlarda hissetsin rüzgarı

ve 1917 ile başladı umut...
Eski
  (#44)
CartaL

CartaL - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: ZAT 150 mondial
20-06-2006, 22:14 PM

Başlığı okuduğumda

"aman Allahım" dedim içimden "bu ne rezalet ! forumun seviyesi bir hayli düştü artık, bayan ya da hanım kelimelerinin yerini KARI kelimesi aldı" diye

Topiği açıp okuyunca daha da şaşırdım, bence derdinizi çok daha güzel cümlelerle anlatabilirdiniz, Tabiki bunu yapabilecek kabiliyete sahipsiniz. Yapmamanızın altında bir kin, bir nefret olduğunu düşünüyorum. Bunu da buraya bulaştırmanızı doğru bulmuyorum.

Ben de bayanların motosiklet de dahil olmak üzere her türlü aracı kullanabilecek kabiliyete sahip olduklarını düşünüyorum. Kaldı ki hava kuvvetlerimizde dahi jet pilotu bayanlar mevcut. Ülkemizi savunma konusunda biz erkeklerden hiç de aşağı kalacaklarını sanmıyorum.

Ülkemiz malesef güllük gülüstanlık değil, heryerde zorluk çıkabiliyor karşımıza. Bize düşen umudumuzu yitirmeyerek ülkemizi güzel günlere taşımaktır. Siz yılmayıp da A2sini alıp motosiklet kullanan hanımları alkışlıyorum.

üçtashashoşhofaş
Eski
  (#45)
YeK

YeK - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Daelim History 125 fişne rengi
20-06-2006, 22:32 PM

Motorcunun serseri imajı değişir,
Valla çok güzel olur... İnsanlar, tarafikte saygılı davranmaya başlar
(zamanla tabi...)
Eski
  (#46)
Rüzgarınoğlu

Rüzgarınoğlu - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
20-06-2006, 23:01 PM

Karı kısmı motor filan kullanamaz.Ewde oturur işine gücüne bakar çoluk cocuğu büyütürki biz gezeriz.
Ama nerdeeeeeeeeeeeeee.Bi tek başıma toplantılara gidemiyorum ağız tadıyla başımın etini yiyor benim hanım bende geleceğim diye bu arada öğretmeye başladık motoru kullanmayı.Hadi hayırlısı başımıza gökten taş yağacak...

Rüzgarınoğlu...
Eski
  (#47)
hunterock

hunterock - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: kanuni seyhan 250 cc
26-06-2006, 14:38 PM

Alıntı:
scud´isimli üyeden Alıntı
Bizim sınavda komikti. Bir bayanda sınava girmişti. Ne diyim benden kat be kat üstündü. Bizimkiler din bezirganı değildi. Ama garip bir laf ettiler.
- "Kız çocuğuna göre iyi sürüyor ama biraz sallanıyor gibi. Neyse kurye olmayacaksa alsın alsın geçti bu kız" dediler.

Çok güldüm. O bayan arkadaş kurye olacam deselerdi vermiyeceklerdi. Bir de kız çocuğuna göre iyi sürüor demezler mi? Ben yerin dibindeyim. Bu arada motora ilk binişim sınavdan bir saat önce olmuştu. Bana 95 verdiler ama galiba kıza 85 vermişler. Çok güldüm bir yandan da utandım

Bu arada gülmece niyetine şu notu eklemem gerek.
Şirketten çıkmaya böyle sayılı dakikalar kala bu başlığı "Sarı Kırmızı Motora binilir mi?" diye okuyan ve sazan gibi atlayan bana da bir aferin verin.

tabi kullanır ya örümcek kafalı bunlar

bu arada ben de kan kırmızısı motosiklet kullanılır mı diye okuyup girmiştim

boşver GÜLÜP geçmeli HAYAT bin KERE başlamaz Kİ....
Eski
  (#48)
kuvva

kuvva - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
26-06-2006, 14:45 PM

daha bir çok şeyi aşmamız gerekiyor, zaten ne geldiyse başımıza bu at gözlüklerinden gelmedimi.
tüm bayan rider lara kazasız ve keyifli sürüşler diliyorum.
Eski
  (#49)
orveg

orveg - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Zealsun 200GY-A(Destina)
03-07-2006, 23:38 PM

Kadın motosiklet sürücüler hepinizi çok seviyorum
Eski
  (#50)
Kartal23

Kartal23 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Motorumu Sattım
04-07-2006, 00:06 AM

bayan sürücülerimize tam destek....

Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme... Türk milletindenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. M.K.ATATÜRK
Eski
  (#51)
elnino

Çevrimdışı (offline)
04-07-2006, 00:11 AM

MY FRIEND ler bayanlar motorda kulanır. bence trafikte rahatsız etmeyelim :D
Eski
  (#52)
JaNTi

JaNTi - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda Shadow 750 A.C.E.
04-07-2006, 00:27 AM

anLamadıgım şey bu şekiLde düsününen insan hayvanlarını da kadınlar yetiştirmio mu ? Nedir kadına olan bu saygısızLık

Born To Be wild,Live to Ride...
Eski
  (#53)
Ozgur YUCEL

Çevrimdışı (offline)
21-07-2006, 18:01 PM

Yaşasin Kadin Motor Kullanicilari!!! Kadinlara çok Yakişiyor Bu Meret
Eski
  (#54)
zseyhan

zseyhan - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
13-08-2006, 15:22 PM

yaaa bende istiyorum a2 ehliyet... ama sınavda sizin başınıza gelenlerin benim başımada gelmesinden korkuyorum :(
Eski
  (#55)
phorever

phorever - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
13-08-2006, 17:44 PM

Ülkemizde bayan sürücülere olan taciz ve hassasiyet yüksek (tabiki asla kabul edilemez). Ece hanımın başına gelenlerin daha birçok bayanın başına geldiği konusunda hiç şüphem yok. Ama sayıca az olan değerlidir mantığından yola cıkınca dikkat cekmesi ve erkek/bayan olsun otomobil camlarına yapışmaları normal. Asla dikkat dağıtıp kazaya sebep olmamak şartıyla diyorum. Benim motor sporlarına çok ilgi duyan 5 yaşını yeni bitirmiş bir oglum var (yandaki avatar ona ait). Hafta sonları MotoGP, F1 vb.. yarışları birlikte oturur seyrederiz. Avrupa Motocros yarışının bir ayağı Hezarfen deydi biliyorsunuz, o zamandan beri motocroslada ilgileniyor hatta 50 cc lik bir motorla eğitimleri devam ediyor. Bu arada benim motorum yok ama araştırmalarım devam ediyor inşallah alacağım. Bunları şunun için yazıyorum; Otobille yolculuklarımızda oğlum ne zaman bir motor görse, cama yapışır ve benimde bakmamı ister, hatta el sallar öpücükler falan gönerirdi. Bu yaptıklarının dikkat dağıtıp motocuların kaza yapmasına sebep olabileceğini mütemadiyen söyleyerek bu alıkanlığını bırakmasını sağladım. Artık yapmaz oldu ama tabiki motor gözden kaybolana dek takip etmeye devam ediyor. Özetle, bayanlar ülkemizde savaş uçağı (F-16, F-4) kullanıyorlar, sivil hava yolu şirketlerinde pilot olarak uçuyorlar ve daha pekçok meslek grubunda çalışıyorlar. Bütün bunları "aaaaaaaa bayan sürücü" diye hayretle karşılamamız için sayıca artmalılar hatta erkeklerle yarışır duruma gelmeliler. Bayan motor sürücülerininde sayıca artması bunu sıradanlaştıracaktır diye düşünüyor ve öyle olur diye ümüt ediyorum. Biraz uzun oldu kusura bamayın... sevgiyle ve motorla kalın...
Eski
  (#56)
CenkKeskin
Forumdan Uzaklaştırıldı

CenkKeskin - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Hitchhiking 1000 RR :)
13-08-2006, 18:00 PM

motor kullanmak için 2 el ve gören bir adet göz olsun yeter (2 göz şart diyeni döverim )
Eski
  (#57)
Guwencin

Guwencin - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Hyosung Gv 250 Aquila
Kan Grubu: AB Rh+
13-08-2006, 18:07 PM

karı kıs.... biraz sert olmuş ama tema iyi işlenmiş:D valla bende mersindeyim bi hatun gördüm ve içimden geçirdiklerim keşke bazı erkeklerde böyle kullansa :S gerçektende güzel kullanıyordu...
Eski
  (#58)
T_uruncu

T_uruncu - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
13-08-2006, 19:37 PM

bayan olduğumuz için trafikte özellikle sıkıştırıldığımıza inanmıyorum. bence tecrübesizlik ve güvensizlikle böyle hissediyoruz. hissettiğimiz anda da açık hedef oluyoruz bisiklet kullanmaya ilk başladığımda çok çekiniyordum hatta tek çıkamıyordum... sonra bu çekingenliğimi aştım. ve farkettim ki aslında trafik akıp gidiyor. benli ya da bensiz. merkezde olan ben değilim. ben de trafiği çözmeye çalıştım ve içinde akıp gitmeye. tabi ki dikkat gerekiyor. ve hiç de rahatsız edilmediğimi farkettim. üstümde tayt forma da olsa. tam tersine yol veren taksiciler bile oluyor, tabi yolcu kapmaya çalışmıyorlasa tıkalı trafikte geçeyim diye aynalarını kapatanlar bile oluyor yani bayanlar hareketleri üstünüze alınıp savunmaya geçmeyin sakın. sadece trafiğe odaklanın...
Eski
  (#59)
cgl125

cgl125 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
13-08-2006, 19:54 PM

ducati kullanan bi bayan görmüştüm motor üstünde ayak uçlarıo ile yere zor deyiyo idi kendisi minyon tipli ufak tefek bi hanım dı fakat gayet güzel kullanıydou monster ını fotoğraf makinem yanımda olsaydı fotosunu çekip eklicektim siteye korkusu olan bayan lara cesaret vermesi açısından monster gibi bi motoru o fiziksel yetileri ile kullanabildiği için tabi siteye de davet edicektim kendisini ama fotoğraf makinem yanımda değildi bu yüzden onu yolundan alıkoymak istemedim belki de üyemizdir kendisi zaten

her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
Eski
  (#60)
mambo 59

mambo 59 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: jınlun 250-5
13-08-2006, 19:58 PM

ben bayanların motorsiklet kullanmasına hayranım yolda gördügümde uzun uzun onlara bakarım abi çok hoşuma gidiyor ne biliyim helal olsun onlara wallaya bu dawada biz haklıyız kazanacagız
Etiketler: , , ,

Konu Seçenekleri