Alıntı:
asfalt meleği´isimli üyeden Alıntı
Sayın Barkın,
Ben ikiteker dergisini okumayı beyaz türklere bırakıyorum. Artık onlara yazarsınız. Umarım bundan sonra arkadaşlarım da benim gibi düşünür.
|
Ülkemizdeki tek %100 Türk içerikli
motosiklet dergisini okumamayı tercih edebilirsiniz. Kimse size karışamaz.
Burada anlayamadığım "Beyaz Türk" ne?
Zengin mi? Okumuş mu? Ne?
Kanımca toplumumuzu bölme çabasının yeni bir ürünü.
Alıntı:
Şimdi söz konusu yazı size mi ait yoksa aşb ye mi? lütfen bunu teyit edermisiniz?
|
Tabii teyit ederim.
O yazı AŞB'nin. Dergideki benim yazım. Okursanız daha net olur.
Ben, Musti, AŞB pek nadir de olsa aynı fikirde oluruz.
İşte o nadir anlardan biri bu Suzuki GSX650F'le tanıştıktan sonra gerçekleşti.
Yoksa AŞB başkasının yazısına imza koyar mı? Böyle saçma şey olur mu?
Alıntı:
eğer yazı aşb ye aitse neden siz savunma gereği görüyorsunuz?
|
Çünkü 40 yılın başı bir motor konusunda AŞB'yle aynı fikirdeyim.
Fakat görüyorum ki bazı arkadaşlar daha malı görmeden binmeden fikir sahibi olmuşlar bile.
Kimisi bütçesi el vermediği için saldırmış kimisi tarzını beğenmemiş.
Garip olan şudur: Ferrari var 450.000 €. İndirim yapmış 250.000 €'ya veriyor.
Ben de ne 250.000, ne de 450.000 € var.
Mümtaz Oto basını da demiş ki Ferrari bu fiyata kelepir.
Şimdi bende bu paranın olmaması, bu otonun o fiyata kelepir olması gerçeğini değiştiriyor mu?
Hayır.
Ben her ikisini de alamayacağım.
Ancak benim durumumdan bağımsız olarak o otomobil o fiyata kelepir olduğu gerçeği değişmez.
Umarım bu örnekle de bu işin Beyazlık-Siyahlık meselesi olmadığı anlaşılır.
Alıntı:
gerçi kendisi tenezzül edip cevap vermeyecektir büyük ihtimalle..
|
Tenezzül etmek ne demek? Ancak tahmin edersiniz ki basın mensupları her lafa, her söze her yazılana cevap vermeye kalkarsa iş yapmaya zamanı kalmaz (hele ki internetteki kimi klavyeşörlerin mesajlarına ve ağız dalaşına girmeye kimsenin ömrü yetmez adam işsiz bütün gün ona saldır bunu ısır takılıyor kulak deliğiyle başka deliğini ayırt etmekten aciz, insanlarla ilişkileri de zayıf, ya da belki de çok munis bir insan hayatta ancak klavye başına geçince canavar oluyor).
Alıntı:
Neyse, uzatmaya gerek görmüyorum. Çünki siz benim hiç bin-e-mediğim bi motosikletten bahsedip o cepheden bahsediyor ve savunuyorsunuz, ben kendi cephemden bakıp çok farklı şeylerden bahsediyorum.
|
Motosiklet basını da bunun için var: sizin binemeyeceğiniz motosikletler hakkında size fikir vermek için.
Ah pardon siz nasıl olsa bizim dergiyi almamaya kararlısınız (Beyaz Türk dergisiydi değil mi?)
Alıntı:
Birimiz santraç taşları ile gelmiş birimiz dama taşları ile.. Ancak niyeyse aynı tahta üzerinde geziniyoruz. .
|
Niyet önemlidir. Sizin ne niyetle bu yazıyı yazdığınız.
GERÇEKTEN ama gerçekten ne niyetle bu yazıyı yazdığınız.
Bu sebeple benim hiçbir şey yazmama gerek yok.
Kalbinize dönüp baktığınızda bunun cevabını görürsünüz.
Alıntı:
Bu konuşma/fikir belirtme mesajınızın benimle olan kısmını ve size cevap vermeyi aslında saçmalık olarak görsemde; cevap vermemeyi (size ve forumu takip eden arkadaşlarıma karşı) daha kaba bir davranış olarak değerlendirdiğim için size bu cevabı yazmak zorunda hissediyorum..
Tekrar sevgiler, saygılar
|
Nezaketiniz için teşekkürler Gencay bey.
Barkın