Alıntı:
SizofrenMacaPapazi´isimli üyeden Alıntı
benmi yanılıyorum yoksa buyuksehirlerde motor kullanmak daha mı guvenli cunku kucuk sehirlerde de kullandım ve orada suruculer daha bilincsiz yaklasıyor bu yaz bir kasabanın icinden gecen sehirler arası bi yolda kaza atlattım sadece bir kez de degil yani yan yoldan oyle bir cıkıyorlar ki gecen ben degilde tır veya otobus olsa (ki o yoldan cok tır ve otobus gecer) o arabanın burnunu kopmle silecek ben motor cevik oldugu icin kurtarıyorum ama tır olsa oylemi olacak olacak olan su tır'a cussesi nedeniyle bisey olmayacak ama o ufacık arabaya (tır'a göre) hayatında gormedigi ve birdahada gorme fırsatı bulamayacagı bir kaza yasatacak
|
Faruk değindiğin konuda muhakkak doğruluk payı vardır.Bundan 3 sene önce öncesine kadar İstanbul'da motor kullanırken araçlar daha bilinçsiz ve daha saygısızdı.Yani yollarda seni görmemezden geliyorlar ve üstüne çok rahat kırabiliyolardı.
Ama yıllar geçtikçe ve trafikte motor sayısı arttıkça ister istemez onlarda yolları bizlerle paylaşmak zorunda kalıyorlar ve bize alışıyorlar.Birde şu trafik kuralları Avrupa normlarına göre yeniden düzenlenirse işte o zaman trafikte kendimizi daha güvende hissedebileceğiz.