Aktif (Online)
Motosikleti: 2005 yamaha fz-6 fazer,2009 honda cbf150
Kan Grubu: B Rh+
17-01-2008, 13:36 PM
arkadaş çok haklı,2 çeşit motoruda devamlı kullandığım için farkı iyi biliyorum,ufak motorla dikkat çekmek için biraz serserice kullanmak gerekiyor bazen,tabiki yanlış ama dişini göstermediğinde üstünden geçmeye,ezmeye çalışıyorlar
Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: A Rh+
17-01-2008, 17:46 PM
Kesinlikle katılıyorum.. Küçük motosiklet'i kimse sallamıyor ki.. Direk yola çıkanlar mı dersiniz, yolun solundan yolun en sağına geçenler mi dersiniz, ne ararsanız var.. En azından bunlardan kolay sıyrılmak için büyük bir motosiklet'e gerek var die düşünüyorum.. Polis'i sorarsanız; Motosiklet haricindeki diğer araçları, sıklıkla durdurmazlar (Radar kontrolleri hariç..).. Gerçi bazende haklılar, kask bile takmadan gezen o kadar fazla insan var ki, durmasında ne yapsın, iki dakika sonra dikkatsiz bir araç sürücüsü yüzünden takla atar ondan sonra kafa göz yarılır..
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: mondial rs 151 peugeot 307 premium
18-01-2008, 02:35 AM
Başından sonuna kadar haklı Ankara da bırakın motoru arabayla gezerken üzerinizden pahalı bir jeep geçebilir ...vurur kaçar ya kendisi çok zengindir yada dayısının bağlantıları vardır, yani kısacası kanun benim der çok karşılaşıyorum para kimdeyse iktidar odur mantığı ;)
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: aprilla pegasso
18-01-2008, 14:54 PM
Walla Gercekleri Yazmıs Adam Haklıda Bizim Milletimizde Soyle Bir Dusunce Var Kendı Altında Buyuk Bır Araba Varsa O Dur Yolun Hakımı Sagındakını Solundakını Dınlemez Hele Motorcuysa Zaten önceden Hıc Arac Sınıfına Koyan Yoktu Yeni Yeni Dikkat Edıyorlar
Hayırlısı Olsun Mektubu Yazan Arkadasada Allah Kolaylık Versı N Beya Bı Cekmıse Benzıyor En Yakın Zamanda Allah Ona Güzel Bir Motor Nasıp Etsın Dıyelım Kurtulur Belkı O Zaman Bu Sıkıntılardan
Başarının Efesindisi Olmak İçin
Çalışmanın KÖLESİ
Olmak Gerekir,,,
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: yamaha xt660r
18-01-2008, 19:56 PM
istiklal caddesinde yürürken dikkat edin, eğer bir araç yayaların yürüme hızında ilerlemeye çalışıyosa kimse onu takmıyor ama belediyenin minibüsü 1. viteste bağırta bağırta hız yapınca herkes kaçışacak yer arıyor
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yeşil CİN
18-01-2008, 23:11 PM
Alıntı:
Skullhunter´isimli üyeden Alıntı
büyük ihtimalle ayağınız ya da kaskınız otomobilin aynasına çarpar ya da parmağınızdaki yüzük veya herhangi bir metal parça yanlışlıkla arabayı boydan boya çizebilir.
Kesinlikle yanlışlıkla bunlar olabilir.
Ben (c) Şıkkını seçtim
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
aynı zamanda hem varedero hemde çin malı motosiklet kullanan biri olarak bu arkadaşın anlattıkları doğru. ikisinide kullanan benim ama gördüğüm muamele hakikaten farklı. varedero ile bir yere gittiğim zaman insanların bakışı olumlu çin motosikletiyle gittiğim zaman önyargılı oluyor. atasözümüz gibi ye kürküm ye acı ama gerçek.
katılmadığım arkadaşın sinirlerine hakim olamayıp intikam alma isteği. anlattıkları ise tamamen doğru.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: bir gün oda olucak
19-01-2008, 22:59 PM
dediklerinin hepsine katılıyorum bu insanın çünkü türkiyede motora fazla önem verilmiyo trafikte.Daha geçen ay okudugum bi haberde taksicinin biri motora çarpmış ve kaçmış,diğer bir taksicide sanki hiç bişey olmamış gibi üstünden geçmişti...
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: zealsun gs250 ama iki aya kadar bmv f650gs
Kan Grubu: O Rh+
20-01-2008, 12:41 PM
o anahtar olayını yapması kadar lanet bişey yok polislerin direkt olarak insan sinirleniyor sahtekar muamelesi görüyorsunuz çünkü ehliyet var kask var bu seferde muayene ile egsoz ile uğraşıo kesemedi ya ceza,çok iyi polislerimizde var aslında adam akıllı sohbet edebileceğimiz.Maalesef her mesleğin artisti serserisi var duygularına yenilen polisler bile...