Alıntı:
dorlion´isimli üyeden Alıntı
yol tıkalı olacak, ben de emniyet şeridini kullanmayıp bir araba gibi şeritte duracağım  imkansız...
o zaman motosikletin ne anlamı kalıyor? kırmızı ışıkta geçmem, sağlama yapmam,tam donanımsız çıkmam yola,onlar kabulümdür ama emniyet şeridini neden kullanmayayım ki?
hatalı mı düşünüyorum? emniyet şeridini kullanılamaz hala getiriyor muyuz? hayır... peki polisler bile görmezden gelirken, yazın güneşin altında, kışın yağmurda neden ıslanayım ki, altımda iki teker varken neden zaman kaybedeyim ki?
|
işte buyrun burdan yakın
sen bu forumdaysan bilinçli bi motor sürücüsü olman lazım
sen böle sölersen biz 4 teker kullananlara ne dielim ki
emniyet şeridi acil durumlarda kullanılmak üzere ayrılmıştır trafik tıkandığında motorlar geçsin die diil
eğer bilinçli kullanıcıysak kuralların herkese geçerli olduunu bilmek gerekir trafik tıkalı olsa da olmasa da emniyet şeridini kullanmak yasaksa yasaklara uyalım ki sonra arabalara bakalım
şahsen ben motor hastasıyım ama kısmet olmadı a2 aldım ama motorum yok araba kullanıcısıyım
yolda motor gördüümde özellikle yol veriorum ama eksik olmasınlar trafik olmasa bile arabaların arasından gidiolar ben okadar dikkat etmeme rağmen kaç defa kaza yapıodum ama bilader tam kör noktamda sağımda şerit çizgilerinin üstünde motorun ne işi war
ben bu kadar dikkat ederken böle yapıosam dikkat etmeyenleri düşünmüorum bile
kısaca önce biz tüm kurallara uyduumuza emin olcaz tüm korumalarımızı tamamlıycaz ondan sonra başka şeylere bakıcaz
motor hastası araba kullanan birisi olarak benim fikrim bu