Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

2007'nin yakışıklıları İstanbul'da buluşuyor / Ayşe Şule Bilgiç

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    2007'nin yakışıklıları İstanbul'da buluşuyor Geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen ve 100 bin kişinin ziyaret ettiği motosiklet fuarı 'Motoshow 2007', bugün kapılarını VIP günüyle açıyor.

    İstanbul Dünya Ticaret Merkezi Yeni Fuar Kompleksi'nde, 29 Mart-1 Nisan 2006 tarihleri arasında motosiklet sevdalılarınına gezebileceği fuar geçen yıldan daha büyük bir alana yayılmış. Hatta bir kat yetmemiş iki kat olmuş. Bu yıl 150 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen fuara dünya markalarının yanı sıra yerli firmalar da katılıyor. Motoshow 2007 fuarı 4 gün boyunca 10.00-21.30 saatleri arasında ziyarete açık olacak. Motosikletler için özel park alanlarının yer alacağı, çeşitli test sürüşlerinin yapılacağı ve katılımcı firmaların özel etkinlikler düzenleyeceği fuarda, ayrıca Türkiye’de ilk kez Redbull X-Fighter Uluslararası Motosiklet Akrobatları bir gösteri gerçekleştirecek. İşte fuarda sergilenecek 2007'nin yakışıklıları:

    KAWASAKI VERSYS:
    Kawasaki’nin ilk bakışta; ne için, neden ürettiği anlaşılmayan, kimselerin herhangi bir sınıfa koyamadığı Versys’i Türkiye’de ilk defa kullanmış biri olarak diyebilirim ki şahane bir alet. Her yola gelen, sürücüsünü her yol koşulunda mutlu etmeye odaklanmış bu aletin bu yıl çok satacağını ısrarla söylüyorum.

    PIAGGIO MP3: İşte ortalığı karıştıran, motor tutkunu pek çok gencin motora hevesli kız arkadaşlarının ’Acaba?’ diye kafasını karıştıran, 2 teker olması sebebi ile motordan ürken kişileri de içten içe cezbeden bu 3 tekerlekli hınzır uzun zamandır merak konusuydu. Bu yıl ilk defa fuarda görücüye çıkacak olan MP3’ün standında ise Ferco’nun herkeslerden sır gibi sakladığı bir sürprizi var. Allem edip kalem edip öğrendim. Size de söylemezsem çatlarım. Efendim MP’ün lansmanını Ferco standında Cem Yılmaz yapacakmış. Cem Yılmaz Türkiye’ye daha gelmeden bu 3 tekerlekli MP3’lerden 2 tane satın almış. Henüz motor kullanmaya yeni başlayan Cem Yılmaz’ı, ben şahsen en kısa zamanda 2 teker üzerinde de görmek istiyorum.

    HARLEY FAT BOY: Bu yıl üzerinde pek çok yenilik ve değişiklik yapılan Harley Fat Boy, Harley’in fuayedeki standında meraklılarını bekliyor olacak.

    DUCATI 1098: Yılın en iddalı modeli diyebileceğim 1098 iki silindirden toplam 160 beygir kadar fena bir güç üretebiliyor. İtalyan estetiğinin göz aldığı bu motoru Ducati standında mıncıklayabilirsiniz. Ducati’nin bir diğer hınzır modeli Multistrada 1100'de geçen yılların Multistrada 1000’inin motor hacmi artırılmış hali olarak bu yıl karşımızda.

    HONDA HORNET 600: Motor sevdalılarının uzun zamandır gözünü yolda bırakan Hornet nihayet ülkemizde. Son derece radikal tasarımı ve 102bg’lik gücü ile çıplak sınıfı karıştıracak olan bu haylazı fuarda Honda standında görebilirsiniz.

    KAWASAKI ZX 6R: Hacminde 37 cclik bir düşme olmasına rağmen karizmasından hiçbir şey kaybetmeyen ZX6R, bu yeni hali ile tam bir pist sporcusu görünümünde. Kawasaki sevdalılarının pek haz ettiği bu haylazı Kawasaki standında mutlaka ziyaret edin.

    HONDA 600RR:
    155 kilograma hafifleyen cüssesi ile yine bu yıl da pek çok motor sevdalısının kalbini yakacak olan 600RR yeni HESD gidon amortisörü ve yeni şasisi ile fuarın gözbebeklerinden biri olacak.

    KTM 690 SUPERMOTO:
    Çamur, kum, pis, kirÉ Asvalt dışında görmeye pek alıştığımız KTM markasının üstünü başını temizleyip, yeni kıyafetlerini giyip asfalta çıkmış hali olarak özetleyebileceğim 690 supermoto pek çok kişinin aklının kalacağı bir makine.

    SUZUKİ GSXR 1000: Her yıl üzerinde türlü değişiklikler yapılan GSXR1000 bu yıl da makyajlanmış yüzü, çift egzozu ile seyrine ve sürüşüne doyum olmayan motorlar serisindeki haklı yerini bu yıl da koruyacak. Suzuki’nin bu yıl çıkardığı B King’in fuarda olup olmayacağı ise hala merak konusu.

    YAMAHA FZ6 FAZER S2:
    Fazer’ın hayatımdaki yerini Rüzgarın Kızı okuyucuları iyi bilir. Bu yıl benim FazrCan’a soru işaretleri ile bakmama sebep olan yeni Fazer S2 işletim sistemindeki bir takım yenilikleri, iyice kısalan etekleri, gösterge panelindeki değişiklikleri ile kafaları kurcalıyor. 2006 yılında Avrupa’nın en çok satan motoru olan Fazer bakalım bu yıl da tahtında oturuyor olacak mı?

    TRIUMPH TİGER: 17 inçlik jantları ile topraktan asfalta geçiş yapmışa benzeyen Tiger, 114 beygirlik gücü ve 1050 cc'ye yükselen motor hacmi ile DEMAKS standında görücüye çıkıyor.

    BMW G 650 X Moto: G serisinin eğlence ve heyecan dolu bu modelinde spor lastikler ve dört kaliperli ön frenler göz alıcı. 147 kiloya haiflemiş ağırlığı da bu atletik motorun sporcu ruhunu artırıyor. BMW’nin G 650 XChallenge, G 650 Contry ve R1200R’da bu yılın yakışıklıları arasında yerini alıyor.

    Motosiklet kredisi standlarda verilecek


    Koçfinans düşük faiz ve uzun vade seçenekleri içeren cazip kampanyalar ile motosiklet sektöründe birçok markanın ürünleri için tüketici kredisi sunuyor. Koçfinans motosiklet kredileri 24 aya varan vade seçenekleriyle sunuluyor. Modellere göre değişen indirimli faiz koşulları, hatta vade farksız kredi kampanyaları da uygulanıyor. Bu kampanyalarla motosiklet sahibi olmak artık gerçekten kolay. Fuarda Yamaha, Honda, Kanuni, Borusan Otomotiv- BMW Motor ve Ferco Motor (Vespa, Piaggio, Moto Guzzi, Gilera, Derbi) standlarında bulunan Koçfinans Hızlı Kredi yetkilileri yardımıyla fuar boyunca da kredi kullanmak mümkün.

    Ayşe Şule BİLGİÇ
    ruzgarinkizi@hurriyet.com.tr
    Rüzgarın Kızı - Ayşe Şule Bilgiç'in Yazıları Her Çarşamba Hürriyet Gazetesi Otoyaşam Ekinde Yayınlanır.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Aralık 2006
    Şehir
    Mersin
    Motosikleti
    GT250R
    Bu modeller fuarda olacak ama ben göremeyecem neyse kısmet yollara
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

  3. #3
    ferrari_gani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Mart 2005
    Şehir
    istanbul/bakırköy
    Motosikleti
    4x4 ruhlu karakaçan enduro&touring&race GETZZZ
    bu fuar kaçmaz bakalım bişiler düşüncez artk ama gelsem mi gelmesem mi karar veremiorum bi tarafım git dio bi tarafım kalbin kaldırmaz depresyona girersin dio bende bilmiorum yani
    dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın

  4. #4
    eskici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Nisan 2006
    Şehir
    kktc de sürgünde... 3 yıllık hasretlik yaşayacam belliki
    Motosikleti
    tiger250, nexus 500, virago 1100
    Alıntı ferrari_gani adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu fuar kaçmaz bakalım bişiler düşüncez artk ama gelsem mi gelmesem mi karar veremiorum bi tarafım git dio bi tarafım kalbin kaldırmaz depresyona girersin dio bende bilmiorum yani
    sen yinede katıl bence. en azından ilerde kullanacağın motor için karar verir ve hayallerini o yöne doğru akıtırsın....
    KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
    MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU
    %0.1

  5. #5

    Üyelik
    01 Nisan 2007
    iyi günler ben 12,000,00 YTL civarında bi race almayı düşünüyorum bana ne tavsiye edersiniz ne için ?


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler