Alıntı:
|
Bu sebeplerle kendinizi benim yerime koyarsanız durumu anlayacaksınız.
|
Alıntı:
|
Sırf birileri yazılarımı yayınlamak istiyor diye benim 60 siteye girip bir şeyler yazmam demek, işi gücü bırakıp internetin başında sabahlamam demektir.
|
Kendimi Ayşe Şule Bilgiç yerine koydum ama ne yazık ki hiçbir şey anlamadım hatta bu açıklamasını okuduktan sonra çok daha fazla sinirlendim. Neden mi? Arkadaşlar yazıyı azıcık dikkatli okuyun,
"Sırf birileri" diye bahsettiği biziz, daha doğrusu bu kadar çaba gösterip yazılarını burada yayınlamak isteyen sevgili arkadaşımız, motosiklet.net in sahibi Erhan! Kardeşim senin işin bu. İnsanlar okusun diye yazı yazıyorsun. Üstelik motosiklet konusunda yazıyorsun ama motosiklet ile ilgili bir siteye girmiyorsun bile. 60 tane siteden bahsetmiş kendisi. Ben her siteye girsin aynı yazıyı yazsın, diğer insanların yazdıklarını takip etsin, onlara cevap versin demiyorum. Ama üye sayısı onbinler seviyesinde birkaç tane site var. Eğer sadece bunlara bile 5-10 dakikalığına girecek vakti yoksa, pes diyorum. Herkesin işi var, herkes yoğun. Koskoca firmalarda çalışan müdür seviyesindeki insanlar buradaki potansiyelin farkında olup bizzat yazılanları takip edebiliyor da, Ayşe Şule Bilgiç mi takip edemiyor? Ben kendisini ve bize yazdığı cevabı hiçbir şekilde samimi bulmadım ne yazık ki. Bu cevabı bile Erhan vasıtasıyla yollamış, siteye girip yazmaya üşenmiş. Pes yani!