anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Moto Eğitim > Köşe Yazıları > Ayşe Şule Bilgiç

Rüzgarın Kızı neye soyunuyor. / Ayşe Şule Bilgiç

Bu konuya 51 cevap yazıldı 4481 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#41)
boy

boy - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: CBR600RR7
Kan Grubu: O Rh+
19-02-2007, 00:06 AM

@alp_tunay
Alıntı:
Valla tam düşündüklerim....Bir kaç kere diil de her seferinde bu konuya değiniyorum ama kimse bir şey söylemedi...
Herhalde en azından Erhan bir açıklama yapar bu konuda çünkü yazıları alıntı şeklinde yazan o çünkü. Hani erişilmez bir insansa bilelim bari

@alp_tunay
Alıntı:
Bir kaç kere diil de her seferinde bu konuya değiniyorum ama kimse bir şey söylemedi...
Haklıymışsın! Bu konuda hala yorum yok...

26 Şubat 2007 Pazartesi

Kardeşim kimse bu konuda yorum yapmayacak mı? Rüzgarın Kızı'nın yazıları neden alıntı şeklinde aktarılıyor buraya? Kendi yazamıyor mu?

Konu BBRR tarafından (27-02-2007 Saat 12:23 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: flood

Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Eski
  (#42)
alp_tunay

alp_tunay - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: Kawasaki Er-5
26-02-2007, 18:03 PM

Alıntı:
boy´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
26 Şubat 2007 Pazartesi

Kardeşim kimse bu konuda yorum yapmayacak mı? Rüzgarın Kızı'nın yazıları neden alıntı şeklinde aktarılıyor buraya? Kendi yazamıyor mu?

Yazamıyormuş anlaşılan...Napalım....Rüzgarına kapılmayalım bari.....

NOKTA kadar menfaat için VİRGÜL kadar eğilme....

Ne Kadar BÜYÜK bir söz....
Eski
  (#43)
Skullhunter
Admin

Skullhunter - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Desmodromic
Kan Grubu: A Rh+
Post 27-02-2007, 14:47 PM

Bildiğiniz gibi Ayşe Şule Bilgiç motosiklet konusunda düzenli olarak yazı yazan nadir yazarlardan birisi. Kendine has uslubu ile çoğu kişi tarafından beğeniliyor. İlk yazıları yayınlanmaya başladığı zaman kendisinden yazılarını sitemizde yayınlamak için özel izin aldım. Neredeyse şimdiye kadar yazdığı tüm yazılar sitemizde mevcut. Kendisinin sitemizde uyeligi var ama yazılarını sitemize kendi eklemesi ve uyelerin sorunlarini cevaplamasi icin malesef zamani yok zaten internette yayın yapan hiçbir yerde direk kendinin yazdığını görmedim. Bu yüzden yazıları sitemize benim tarafımdan ekleniyor.

Siz üyelerimizin Ayşe Şule Bilgiç hakkındaki yorumlarını ve düşüncelerini kendisine ilettim. Konu ile ilgili verdiği cevabı aşağıya ekliyorum.

Saygılar
Erhan E.

Alıntı:
Herkese merhabalar... Öncelikle bilmenizi isterim ki yoğun iş tempomun içinde fırsat bulup da internete 5 dk ayırabildiğimde, saatlerce kalamasam da mutlaka göz gezdirdiğim nadir sitelerden biri Motosiklet.net. Bu sebeple hepiniz kutluyorum.

Erhan az önce bana konuyu anlattığında çok da şaşırmadım açıkçası çünkü bu 5 senedir sürekli yaşadığım bir durum. İnsan, yazıları ile kendine yakın hissettiği birini, daha da yakınlarında görmek istiyor doğal olarak. Ancak benim çalışma tempom ne yazık ki buna müsade etmiyor. Hem gazete, hem tv, hem dergi, hem tiyatro olunca hayatınızda bazı lükslerinizden vaz geçmek durumunda kalıyorsunuz. Bu sebeple aranızda olamadığım için üzgünüm.

Erhan bana yazılarımı yayınlamak istediğini ilk söylediğinde pek çok başka sitede olduğu gibi benim için bir sakıncası olmadığını söyledim. Duruma benim açımdan bakarsanız olayı anlamakta zorlanmayacaksınız. Şu an yaklaşık 60 ayrı site benden izinli ya da izinsiz yazılarımı yayınlıyor. Yani hiçbir siteye kendim girip yazmıyorum. Ben bu yazıları Hürriyet'in Otoyaşam ekinde yazıyorum ve site yöneticileri de yayınlamak istiyor ve yayınlıyor. Ben izin verdiğim hiçbir siteye aktif üyelik sözü de vermiş değilim. Kaldı ki zaten yayınlamak isteyen onlar olduğu için benim bir söz vermem de saçma olur.

Bu sebeplerle kendinizi benim yerime koyarsanız durumu anlayacaksınız. Sırf birileri yazılarımı yayınlamak istiyor diye benim 60 siteye girip bir şeyler yazmam demek, işi gücü bırakıp internetin başında sabahlamam demektir. Bu sebeple yüksek anlayışlarınıza sığınıyorum. Tüm motorcu dostlarıma da kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum...'

Ayşe Şule BİLGİÇ
Rüzgarın Kızı
Hürriyet- Otoyaşam
Hürriyet Medya Binası Güneşli/İSTANBUL
0212 677 02 58
ruzgarinkizi@hurriyet.com.tr
Eski
  (#44)
ryangt

ryangt - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
27-02-2007, 15:12 PM

lafıda koymuş hani :D

Eski
  (#45)
ledo

ledo - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Piaggio Beverly , Hyosung GV 650
27-02-2007, 15:44 PM

Alıntı:
A.Ş.B.´isimli üyeden Alıntı
Herkese merhabalar... Öncelikle bilmenizi isterim ki yoğun iş tempomun içinde fırsat bulup da internete 5 dk ayırabildiğimde, saatlerce kalamasam da mutlaka göz gezdirdiğim nadir sitelerden biri Motosiklet.net. Bu sebeple hepiniz kutluyorum.

....

Ancak benim çalışma tempom ne yazık ki buna müsade etmiyor.
Eee tabi, ne de olsa bu forumlara girenler, boşta gezenin boşta kalfaları...

Motosiklet sektöründe çalışan tüm firmalar, bazıları genel müdür seviyesinde olmak üzere bu forumları takip edip, bilgi akışı sağlıyor, hedef kitlenin nabzını tutuyor.

Bildiğim kadarı ile çarşamba günleri Hürriyet gazetesinde yer alan köşe ve çıkacak olan dergi motosiklet üzerine, tiyatro, sinema ya da magazin değil...

Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Her laf atanı adam yerine koyup da cevap verecek değilim.
Eski
  (#46)
tubis

tubis - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha Cygnus
Kan Grubu: B Rh+
27-02-2007, 15:49 PM

Alıntı:
ledo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Eee tabi, ne de olsa bu forumlara girenler, boşta gezenin boşta kalfaları...
AŞB bunu mu demek istedi, hayır hiç sanmıyorum..
Bizler pc başında çalışan insanlarız, eğer AŞB pc başında bizim kadar zaman harcamış bir motorcu olsa idi şuan o dergiyi o değil biz (ben) , o gazetede o değil biz (ben) yazıyor olurduk...
Bi motosiklet tutkunu olarak muhteşem şanslı mesleği var....Hem para kazanıyor hem motor kullanıyor..
Günün on saatini bir motor forumunda onlıne olarak geçirmek yerine AyşeŞule nin yerinde olmak isterdim....

SONSUZA KADAR SÜREN TEK AŞK MOTOSİKLET AŞKIDIR !!!!
Eski
  (#47)
alp_tunay

alp_tunay - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: Kawasaki Er-5
27-02-2007, 17:44 PM

Alıntı:
dishy´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
AŞB bunu mu demek istedi, hayır hiç sanmıyorum..
Bizler pc başında çalışan insanlarız, eğer AŞB pc başında bizim kadar zaman harcamış bir motorcu olsa idi şuan o dergiyi o değil biz (ben) , o gazetede o değil biz (ben) yazıyor olurduk...
Bi motosiklet tutkunu olarak muhteşem şanslı mesleği var....Hem para kazanıyor hem motor kullanıyor..
Günün on saatini bir motor forumunda onlıne olarak geçirmek yerine AyşeŞule nin yerinde olmak isterdim....

Bende çok yoğunum İşimi aksatmıyorum....Motoru seviyorum ve sitelere de yazı yazabiliyorum....Kaldıki işim motosiklet konuluysa 24 saatimi de internette geçirebilirim....Hem zevk hem iş.....

Aklıma takılan şu.....Yazacak konular nerden çıkıyor...Mademki çok yoğun internetle ilgilenemiyor?...Yani bilgi aldığı bişeyler paylaştığı kişi veya siteler muhakkak vardır...

Yoksa konu olan malzemeler kendi bacadan girmiyordur dimi?....

Alıntı:
ryangt´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
lafıda koymuş hani :D

O ucuz kapakları almam ben....Attınmı bi kapak efes olacak.......

Konu alp_tunay tarafından (27-02-2007 Saat 17:46 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

NOKTA kadar menfaat için VİRGÜL kadar eğilme....

Ne Kadar BÜYÜK bir söz....
Eski
  (#48)
boy

boy - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
28-02-2007, 21:04 PM

Alıntı:
Bu sebeplerle kendinizi benim yerime koyarsanız durumu anlayacaksınız.
Alıntı:
Sırf birileri yazılarımı yayınlamak istiyor diye benim 60 siteye girip bir şeyler yazmam demek, işi gücü bırakıp internetin başında sabahlamam demektir.
Kendimi Ayşe Şule Bilgiç yerine koydum ama ne yazık ki hiçbir şey anlamadım hatta bu açıklamasını okuduktan sonra çok daha fazla sinirlendim. Neden mi? Arkadaşlar yazıyı azıcık dikkatli okuyun, "Sırf birileri" diye bahsettiği biziz, daha doğrusu bu kadar çaba gösterip yazılarını burada yayınlamak isteyen sevgili arkadaşımız, motosiklet.net in sahibi Erhan! Kardeşim senin işin bu. İnsanlar okusun diye yazı yazıyorsun. Üstelik motosiklet konusunda yazıyorsun ama motosiklet ile ilgili bir siteye girmiyorsun bile. 60 tane siteden bahsetmiş kendisi. Ben her siteye girsin aynı yazıyı yazsın, diğer insanların yazdıklarını takip etsin, onlara cevap versin demiyorum. Ama üye sayısı onbinler seviyesinde birkaç tane site var. Eğer sadece bunlara bile 5-10 dakikalığına girecek vakti yoksa, pes diyorum. Herkesin işi var, herkes yoğun. Koskoca firmalarda çalışan müdür seviyesindeki insanlar buradaki potansiyelin farkında olup bizzat yazılanları takip edebiliyor da, Ayşe Şule Bilgiç mi takip edemiyor? Ben kendisini ve bize yazdığı cevabı hiçbir şekilde samimi bulmadım ne yazık ki. Bu cevabı bile Erhan vasıtasıyla yollamış, siteye girip yazmaya üşenmiş. Pes yani!

Eski
  (#49)
Khutuck

Khutuck - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 2.5 yıl mavi akbilden sonra CuBuF 150
Kan Grubu: B Rh+
28-02-2007, 21:25 PM

Herhangi bir motosiklet firmasında İK sorumlusu olsaydım pazarlama/halkla ilişkiler gibi bir departmanda bir elemanın görev tanımıma motosiklet forumlarını takip etmeyi eklerdim.

Eski
  (#50)
ledo

ledo - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Piaggio Beverly , Hyosung GV 650
28-02-2007, 21:32 PM

Alıntı:
boy´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kendimi Ayşe Şule Bilgiç yerine koydum ama ne yazık ki hiçbir şey anlamadım hatta bu açıklamasını okuduktan sonra çok daha fazla sinirlendim.
Aslında bu kadar büyütmeye gerek yok.

A.Ş.B ye de fazla bir misyon yüklememek lazım.

Ben kendisini motosiklet kullanan güzel ve medyatik bir kız olarak görüyorum. Hepsi bu !

Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Her laf atanı adam yerine koyup da cevap verecek değilim.
Eski
  (#51)
boy

boy - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
28-02-2007, 22:30 PM

@ledo
Alıntı:
A.Ş.B ye de fazla bir misyon yüklememek lazım.
Levent abi, Ayşe Şule Bilgiç denince insanların akıllarına ilk olarak bu insanın motosiklet ile ilgili yazı yazdığı geliyor. Yani imaj baştan çizilmiş. Onun dışında bir de dergi işine bulaşınca insan ister istemez bir misyon yüklüyor. Ama "sırf birileri istiyor diye sitelere giremem, yazılarımı alıntı şeklinde kopyalamanıza izin veriyorum" tavırları misyonla çelişkili hareketler. Dediğin gibi aslında çok da uzatmamak lazım...

Eski
  (#52)
road fighter

Çevrimdışı (offline)
Her kese selam! - 18-03-2007, 10:56 AM

Aranıza yeni katıldım!Bu yüzden konudan önce herkesi selamlamak ve tüm motorsiklet tutkunlarına sevgilerimi iletmek istiyorum.24 yaşındayım ve 12 yıldan beri motorsiklet kullanyorum. Gerçek bi motorsiklet hastasıyım. Bu yüzden içinde motorsiklet varsa herşeye evet derim. Ve derginin başarıya ulaşacağına inanyorum.Her ne kadar türkiyede motorsiklete karşı olumsuz bi tutum ve bilinçsiz bi yaklaşım olsada. Motorsiklete meraklı olan gençlerimiz çok ve onların motorsiklet konusunda bu tür basın yayın araçlarıyla eğitilmeleri gerektiğine inanyorum. BAŞARILAR!
Etiketler: , , ,

Konu Seçenekleri