Alıntı:
Marlboro Man´isimli üyeden Alıntı
Kuryeler motorcuların yüz karasıdır.Tıpkı araba kullananlar için taksiciler neyse kuryelerde böyledir.Kavga ettiklerinde bile teke tek kavga etmezler.Küfür edip kaçarlar.Motorsikletle uzaktan yakından alakaları yoktur.Sadece işlerine geldiği için trafikte hızlı olduğu için motora ihtiyaç duyarlar.Artık forumu az çok tanıdım.Şimdi ben böyle söylüyorum ya illaki bana tu kaka diyecek işgüzarlar çıkacak ve kuryeler sana ne yaptı diyeceklerdir.
Onlar sormadan ben söyleyeyim.Araba kullanıpta kuryeye küfür etmeyen varmıdır içinizde?Bence yoktur.Zart diye önünüze kırmayan tek kurye gördünüz mü siz?Görmemişsinizdir.Diyeceksiniz ki hiç mi iyileri yoktur bu adamların.YOKTUR.Çünkü kırmızı ışığa riayet etmezler,kurallara uymazlar,sağ veya sol kuryeler için fark etmez çünkü işin kolayına kaçarlar.Ha neymiş acele yetiştiremezse para alamazmış evraktan.Ha öylemi gelin toplanın bakalım kuryeler.Deyinki bizimde şartlarımız şunlardır sizlerde bunlara uyun.Derlermi demezler,diyemezler,dedirtmezler çünkü.Eeee yapmayın.Aç mı kalırsınız?Kalmazsınız merak etmeyin.İlla bir işi bulunur hem kendi canınızı hemde bizim canımızı tehlikeye atmayan işler bulursunuz.Hiçkimse kuryelik yapmaya mecbur değildir.Çalışmak isteyen iş bulur.Ama bu nasıl olsa kolay iş.Al bir tane ybr 125 tamam oldun kurye.Hiçbir kurala uymana gerek yok neden çünkü yazık sana sen saatlerce gidon başındasın ordan oraya koşuyorsun.Yağmurda motor kullanıyorsun.Karda kullanıyorsun.Tabi tüm trafik kurallarını hiçe saymak sana müstahak.tekrar ediyorum.17 yıldır bir fiil araba sahibiyim.Kuryeler çıktığından beri ben kurallara uyan kurye görmedim.Göremeyeceğim.
Çifte standarta karşıyım.Ben trafikte nasıl araba,motor kullanıyorsam bu arkadaşlarda öyle kullansın.Bende özür dileyeyim bu arkadaşlardan.
|
Ahanda Bak sen?
Hocam sen önce bi motosiklet olayına tam gir, motorcu ol , sonra moto kuryeleri elestir? 20 yıllık 4 tekerlisin. Tazesin motorda. 8 yasında bi cocuk gibi caylaksın daha ? Ne cürret dil uzatıyosun kuryelere. Senin kullandıgın gibi kullandıgı dönemleri coktan aşmış kuryeler. elciği kırmalar falan? Motorcuların yüz karası lafını kullanıcak birikimde değilsin. Sen motorcuların Liderimisin?
Ha Sevmiyorum dersin Eyvallah, bizde senin tarzın 4 tekerlilerle uğrasıyorus trafikte ? Otomibilin aynasından bakınca cok kücük görünüyoruz trafikte sana dimi ? Aynalara dikkat et.
Kendisi bir garip melek, ardına düşmeniz gerek
Öyle bir an gelir melek, farkına farmanız gerek?
Aldırmazsan aldırma. Ama kendini kandırman gerek
Kandırmazsan kandırma! O zaman sana Anlatmam Gerek!